The Alphabet

The Pastry Alphabet - DNA of your creativity / Limited Edition


« Vissza | Szerzők: The Lab by Cacao Barry
  2020. március 27. 19:55

The Alphabet

Hogy tovább feszegessék az ízek és a séfek kreativitásának határait, a Cacao Barry cukrász séfekből álló csapata egy olyan kollekciót fejlesztett ki, ami mélyen a francia hagyományokban gyökerezik, azzal a szándékkal, hogy progresszív eszméket hozzanak a cukrászat világába.


Összehoztuk a Cacao Barry séfjeit, hogy értékeljék és hitelesítsék az alaprecepteket, amikkel a séfek a legmegbízhatóbb útmutatót kapják a francia cukrászat mesteri elsajátításához.
Krémek, kekszek, tészták, glazúrok….
A ’The Pastry Alphabet’ a Cacao Barry garanciája a cukrászat alapjaihoz, annak legegyszerűbb, ugyanakkor leghatékonyabb elemeivel.
The Pastry Alphabet: a kreativitás DNS-e
Minden kreatív folyamat az alapokkal kezdődik. Fedezze fel a The Pastry Alphabet-et, együttes erőfeszítésünk eredményét arra, hogy teljeskörű útmutatót adhassunk a séfeknek a francia cukrászat kulcsreceptjeihez.
A The Pastry Alphabet a The Lab alkotása.
a The LAB a Cacao Barry kreatív részlege, Ramon Morató vezetésével; elkötelezett a cukrászat kutatása és innovációja mellett. Fő célja, hogy új technikákat, termékeket és trendeket fedezzen fel és tegyen közzé, különböző inspiratív projekteken át. Saját kreatív megközelítésével a The Lab olyan szaktudást hoz létre, aminek legfőbb célja, hogy inspirálja és emelje a séfek kreativitását a világ minden táján.

Photo: Cacao Barry 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: The Lab by Cacao Barry
Kiadó: Cacao Barry
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9788412131413
Nyelv: Angol
Méretek: 21 x 29.7 x 0.2 cm
Súly: 1 kg
Oldalszám: 126
Ár: 15 990 Ft