The Art of Charcuterie

The Culinary Institute of America (CIA)


« Vissza | Szerzők: The Culinary Institute of America, John Kowalski
  2020. március 27. 20:26

The Art of Charcuterie

A hentestermékek – Charcuterie – készítésének mesterségét a 15. század óta gyakorolják, de az utóbbi pár évben megugrott az érdeklődés a kézműves különlegességek iránt. 


A pástétomok, sózott húsok, terrine-ek, és ínyenc kolbászok az étlapok alapvető részét képezik a jobb éttermekben, a koktél-és vacsorapartikon. A modern kézművesek új és izgalmas technikákkal és ízekkel rukkoltak elő ízletes és egészséges Charcuteriek készítéséhez. John Kowalski és a CIA szakértői írásában, a The Art of Charcuterie ennek az újból felfedezett kulináris művészetnek minden szempontját lefedik: sózás és pácolás, füstölés, terrine-ek, pástétomok, kolbászok, zöldfűszerek és ízesítők, szószok és relish-ek és a konyhai higiénia.
Magyarázatokkal a szakma eszközeiről, konyhai felszerelésről és alapanyagokról.
Technikai és táplálkozási információkkal a hentestermékekhez használt húsokról és előkészítésükről.
Gazdagon illusztrálva 200 színes fényképpel a technikákról és a kész termékekről.
A The Art of Charcuterie a szakemberek és a lelkes amatőrök legjobb társa, akik mesteri módon akarják elsajátítani mind a hagyományos, mind a kortárs technikákat.

Eredeti megjelenési dátum: 2010

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerzők: The Culinary Institute of America, John Kowalski
Kiadó: John Wiley and Sons
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Technológia, Alapanyag, Hentes / Charcuterie, CIA - Culinary Institut of America, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2010
ISBN: 9780470197417
Nyelv: Angol
Méretek: 21.3 x 26.3 x 2.9 cm
Súly: 1.41 kg
Oldalszám: 400
Ár: 29 990 Ft