The Book of Vermouth

A bartender and a winemaker celebrate the world's greatest aperitif


« Vissza | Szerzők: Gilles Lapalus, Shaun Byrne
  2019. november 13. 18:15

The Book of Vermouth

Több mint 100 klasszikus és modern koktél recepttel a The Vermouth könyve felfedezi az ital minden aspektusát, és megmutatja, mennyire sokrétű, a finom Martini vagy Negroni készítésén túl. 


Az első rész átfogó útmutatást nyújt a Vermouth alapvető tulajdonságairól, beleértve a szőlőfajtákat, a termelést, a növényeket és az ürömöt (az ital készítésének kulcselemét).
A könyv második részét a Vermouth kiszolgálásának, fogyasztásának és tárolásának sokféle módjára szenteli.
Vermouth tisztán, a Vermouth tavasszal, a Vermouth nyáron, Vermouth ősszel és Vermouth télen, valamint a Bitter Vermouth, a Vermouth Punch és a vacsora előtti és utáni italokkal foglalkozó fejezeteknél a könyv recept ötleteket kínál mindenféle elképzelhető alkalomra és az ital élvezetére. A borász Gilles Lapalus és a bártender Shaun Byrne az Ön szakértői, útmutatói ennek a legdivatosabb italnak.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerzők: Gilles Lapalus, Shaun Byrne
Kiadó: Hardie Grant Books
Kategória: Technológia, Alapanyag, Sommelier, Bor / Wine, Bartender / Cocktail
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9781743793992
Nyelv: Angol
Méretek: 17 x 23 x 2.5 cm
Súly: 0.77 kg
Oldalszám: 208
Ár: 6 890 Ft