The Champagne Guide 2018-2019

The Definitive Guide to Champagne


« Vissza | Szerzők: Tyson Stelzer
  2018. október 19. 11:46

The Champagne Guide 2018-2019

Ez a teljes terjedelmében frissített verziója a Tyson Stelzer világszínvonalú Champagne Guide-jának, ami a 2015-ös International Wine & Spirit Competition Communicator of the Year Award-ot is megnyerte. A The Champagne Guide 2018-2019 teljesen független értékeléseket tartalmaz, több mint 100 champagne termelő profiljával és osztályzásaival, a legkisebb termelőktől a legnagyobb borászokig. A borokat újból átnézték, naprakész kóstolók alapján értékelve.


A 2018-2019-es kiadvány friss információt nyújt arról is, mi a különbség a termelők és termelőházak között és hogyan kerüljük el a dugós és állott Champagne-okat. Stelzer sorrendet állít fel a régió ezévi legjobb termelői között, osztályozza a legjobb palackokat különböző árkategóriákban, ahogy kinevezi a legjobb blanc de blancs-ot, rosé-t és a csontszáraz (low-dosage, nincs felöntve édes borral egy második erjedés érdekében) pezsgőt is. Ez a nemzetközi szinten elismert kiadvány mindent bemutat, amit csak tudni kell a champagne-ról, kevesebb mint egy palack áráért.


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Tyson Stelzer
Kiadó: Hardie Grant Books
Kategória: Technológia, Alapanyag, Sommelier, Bor / Wine, Bartender / Cocktail
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9781743793183
Nyelv: Angol
Méretek: 17.1 x 24.4 x 2.8 cm
Súly: 1.18 kg
Oldalszám: 368
Ár: 9 190 Ft