The Coffee Dictionary

An A-Z of coffee, from growing & roasting to brewing


« Vissza | Szerzők: Maxwell Colonna-Dashwood
  2017. november 02. 17:35

The Coffee Dictionary

A kávé A-tól Z-ig, a termesztéstől és pörköléstől a készítésig és kóstolásig. Egy A-Z-ig terjedő összefoglaló mindenről, amit tudnod kell a kávéról, egy bajnok barista-tól elsőkézből. A kávé népszerűbb, mint valaha – és komplexebb is. 


A The Coffee Dictionary a kávéfogyasztók kalauza kifejezések, technikák, felszerelések és kávéfajták szédítő tömkelegéhez, amik a tökéletes csésze kávé elkészítéséhez szükségesek. Több száz bejegyzéssel a beszerzésről, termesztésről, szüretelésről egészen a pörkölésig, őrlésig és készítésig, Maxwell Colonna-Dashwood, a háromszoros Brit barista bajnok és kávészakértő elmagyarázza a legfőbb tényezőket, amik meghatározzák az kávé ízét. A The Coffee Dictionary teljes terjedelmében illusztrált és minden kapcsolódó témát érint a származási országtól, a bab fajtájától, a termesztési és szüretelési technikáktól a pörkölési módszerekig, kávékészítés felszerelésig és kóstolási jegyzetekig – és a számos kávéalapú italok receptjéig. A The Coffee Dictionary az utolsó szó, amit a kávéról ki lehet mondani.


Maxwell Colonna-Dashwood bajnok barista, részt vett a Barista Világbajnokságon és háromszor nyerte meg a Brit Barista bajnokságot.  Társtulajdonosa egy díjnyertes független pörkölőnek és kávéboltnak. 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Maxwell Colonna-Dashwood
Kiadó: Mitchell Beazley Octopus
Kategória: Technológia, Alapanyag, Barista / Coffee
Kiadás éve: 2017
ISBN: 978-1784723019
Nyelv: Angol
Méretek: 15.6 x 21.7 x 2.6 cm
Súly: 0.64 kg
Oldalszám: 256
Ár: 5 990 Ft