The Coffee Roasters Companion


« Vissza | Szerzők: Scott Rao
  2014. december 15. 18:48

The Coffee Roasters Companion

Ez a könyv hozzásegít ahhoz, hogy elmélyítse tudását a kávépörkölés művészetében, akár legyen szó otthoni pörkölésről, vagy pörkölésről a vendéglátásban.

A pörkölés komoly tevékenység, tanulása több kísérletezést és hibát hordoz magában, úgy mint bármi más. Sok kávépörköléssel foglalkozó cég ragaszkodik a saját pörkölési technikájához és szemléletmódjához, aminek titkát a tradíciójukhoz híven nem árulják el.

A kávépörkölésről nehéz írni struktúrájában, de Scott egy olyan hatásos munkát tett le az asztalra, ami bemutatja a fontos részeket úgy, hogy azok valósak és hozzáférhetőek legyenek.


Amit az olvasok azonnal tudni akarnak, azok a praktikus munkafolyamatok. Scott saját maga is elismerte ezt, és gondosan felhívta a figyelmet erre: „Kérem az olvasót, hogy az egész könyvet tanulmányozza és ne csak azokra a fejezetekre koncentráljon, ami a pörkölés folyamatát írja le. Az előző könyveim visszajelzéseiből merítve, azt tanultam, hogy azok az olvasók akik kiragadnak egy-egy részt a könyvből, melyek vonzerővel bírnak számukra, az ahhoz vezet, hogy későbbiekben helytelenül alkalmazzák a könyvben lévő információkat, javaslatokat. Minden kávés vállalkozásnak, szakembernek, barista-nak ajánlom Scott Rao új, a kávépörköléssel kapcsolatos szakkövét!

Photo: Scott Rao

CSAK RENDELÉSRE!


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Scott Rao
Kiadó: Scott Rao Edition
Kategória: Technológia, Alapanyag, Barista / Coffee
Kiadás éve: 2014
ISBN: 9781495118197
Nyelv: Angol
Méretek: 19 x 26 x 1 cm
Súly: 0.55 kg
Oldalszám: 89
Ár: 15 890 Ft