The Complete Guide to Baking

Bread, brioche and other gourmet treats


« Vissza | Szerzők: Rodolphe Landemaine, Anne Cazor
  2019. január 22. 17:56

The Complete Guide to Baking

A The Complete Guide to Baking az olvasók kezébe ad minden technikai tudást, ami a sütés mesteri szintű elsajátításához szükséges. 100, a sütemények keresztmetszeteinek rajzaival illusztrált, a folyamatokat lépésenként ábrázoló fotókkal és gyönyörű, inspiratív képekkel kísért recepttel, a könyv szakavatott módon leplezi le a tökéletes kenyerek és torták titkait.


A könyv mindent bemutat az alapoktól kezdve (lisztek típusai, az erjedés fokozatait, alapvető tésztákat és töltelékeket) a kenyérrecepteken át (baguette-ek, kovászok, különleges kenyerek, ízesített kenyerek, olajos és tejes alapú kenyerek), a péksüteményekig (croissant, pain au chocolat, alma tarte), a tortáktól (flan pâtissier, pisztácia és barack tarte, pain d’épices) a briósokon át (párizsi briós, praline, fonott, leveles, torta) a kekszekig (sablé, madeleine, mandula tuile). Az átfogó és illusztrált szójegyzék gazdag tippekben és trükkökben a tésztákkal való munkáról, kulcsalapanyagaikról és a nélkülözhetetlen eszközökről.


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerzők: Rodolphe Landemaine, Anne Cazor
Kiadó: Hardie Grant Books
Kategória: Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag, Pék szakkönyvek
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9781743793398
Nyelv: Angol
Méretek: 24.5 x 32.8 x 3.6 cm
Súly: 2.04 kg
Oldalszám: 288
Ár: 10 990 Ft