The Cook's Atelier

Recipes, Techniques, and Stories from Our French Cooking School


« Vissza | Szerzők: Marjorie Taylor, Kendall Smith Franchini
  2019. július 04. 16:35

The Cook's Atelier

A “Cook's Atelier” nemzetközi kulináris célpont és főzőiskola Burgundiában. A Cook's Atelier kötete egy szépen fényképezett szakácskönyv, lenyomat a klasszikus francia konyháról, egy Család életének hangulatos krónikájáról egy bájos francia faluban. 


Anya és lánya az amerikai Marjorie Taylor és Kendall Smith Franchini mindig Franciaországban szerettek volna élni és sok, kemény munkával megvalósították álmukat, megalkották a Cook's Atelier-t, a közkedvelt és ünnepelt francia főzőiskolát Beaune-i városrészben, a burgundi borvidék szívében. Az ételek és borok szakmai hátterét ötvözve közelről és messziről vonzza a látogatókat.
A több mint 100 piac által inspirált recepttel és 300 kivételes fényképpel rendelkező szakácskönyv átfogó kulináris referencia, amely frissítően egyszerűvé teszi a francia technikákat és recepteket, amelyeket minden szakácsnak tudnia kell - Alapoktól: hentesáruk, alaplevek-mártások, desszert, desszert krémek és mártások, hogy csak néhányat említsünk. A receptek szezonalitásra épülnek, melyek bemutatják az időtlen francia ételek friss, zöldségközpontú változatait.
A két szerző történetei által találkozunk a régió legjobb kis gazdálkodóival, kézműves termelőivel, és megtapasztaljuk, hogy Marjorie és Kendall családja hogyan él és működik együtt ezen a különleges helyen. Ez a gazdagon illusztrált kötet inspiráló alapozó a francia életstílus elemeinek elfogadására, függetlenül attól, hogy hol él.

 

Photo: Abrams

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerzők: Marjorie Taylor, Kendall Smith Franchini
Kiadó: Abrams Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Technológia, Alapanyag, Tankönyvek
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9781419728952
Nyelv: Angol
Méretek: 23.4 x 27.9 x 4.8 cm
Oldalszám: 400
Ár: 9 990 Ft