The Curious Bartender Volume II

The New Testament of Cocktails: 2


« Vissza | Szerzők: Tristan Stephenson
  2019. január 23. 11:25

The Curious Bartender Volume II

Tristan Stephenson visszatért, hogy világszinten is elismert koktélkeverő tudását használva újból felrázza a koktélvilágot, tökéletesített klasszikus koktélokkal és nevét fémjelző újragondolt alkotásokkal.


A The Curious Bartender Volume II: The New Testament of Cocktails, a bestseller-író és legendás bartender, Tristan Stephenson hatodik könyve. A valaha létezett legjobb 64 koktélt találja itt: 32 tökéletesített klasszikust és 32 klasszikus formabontóan megújított változatát. Tristan bemutatja a szakma nélkülözhetetlen eszközeit, a technikákat, amikre esküszik és a módszert, amivel bárki saját koktélszenzációkat kísérletezhet ki.
Tristan elvégezte Ön helyett a kemény munkát - önzetlenül kipróbál minden egyes italt, ami az emberiség számára ismert, hogy megtalálja a tökéletes italpárosításokat. Minden, amit tennie kell, az, hogy átlapozza a koktélkönyvek Szent Gráljának oldalait.

„Gyakorlati tapasztalata tökéletesen vegyül elméleti tudásával, ebben az informatív és szórakoztató kalauzban, a tökéletes koktél elkészítésének útján”, (The Curious Bartender Volume I kötetről a The Daily Mail-ben)

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Tristan Stephenson
Kiadó: Ryland Peters Small
Kategória: Technológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9781849758932
Nyelv: Angol
Méretek: 19 x 23.5 x 2.6 cm
Súly: 0.89 kg
Oldalszám: 208
Ár: 5 190 Ft