The Elements Of Pizza

Unlocking the secrets to world-class pies at home


« Vissza | Szerzők: Ken Forkish
  2018. november 29. 16:08

The Elements Of Pizza

Ebben a sokat várt szakácskönyvben Ken Forkish – a nagy népszerűségnek örvendő portland-i Artisan Pizza tulajdonosa, a Flour Water Salt Yeast c. könyv James Beard és IACP díjakkal kitüntetett írója, és az Egyesült Államok egyik legmegbízhatóbb szaktekintélye, ami a sütést illeti, bebizonyítja, hogy a fantasztikus pizza minden otthon számára elérhető. 


A The Elements of Pizza a pizzakészítés minden egyes lépését részletekbe menően mutatja be, a tésztatípus kiválasztásától a formára nyújtáson át a sajt és feltétek kiválasztásáig, az otthoni körülményekhez megfelelően. Forkish több, mint egy tucat különböző tésztareceptet vonultat fel – egynapos „Szombati tésztákat”, amiket reggel bekeverhet és este meg is süthet, természetesen erjesztett élesztővel készült kovászos tésztákat és még gluténmentes tésztákat is – mindegyik a legfenségesebb textúrájú kérget fogja adni, amit valaha is elkészített otthon.
Tiszta, szakavatott utasításainak hála egy hivatásos pizzaiolo szakértelmével fogja formázni a pizzákat és használni a pizzalapátot. És innovatív, szezonális feltétei bármely pizzarajongó meglepetésére és örömére szolgálhatnak – és arra ösztönöznek, hogy saját pizzákat készítsen, pont úgy, ahogy szereti őket.    

Photo: Ten Speed Press


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Ken Forkish
Kiadó: Ten Speed Press
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Technológia, Alapanyag, Pék szakkönyvek, Gluten free, Pizza
Kiadás éve: 2016
ISBN: 9781607748380
Nyelv: Angol
Méretek: 20.6 x 25.8 x 2.3 cm
Súly: 1.1 kg
Oldalszám: 256
Ár: 8 190 Ft