Barion Pixel

The Flavour Of Elegance

El Sabor De La Elegancia


« Vissza | Szerzők: Begoña Rodrigo
  2016. május 30. 23:15

The Flavour Of Elegance

Begona Rodrigonak köszönhetően egy olyan könyvet vehetünk a kezünkbe, amely megfogalmazza azt, ami sokak számára a kortárs konyha szabályait jelenti: íz, technika, szépség és alapanyag.

A séf, aki a szakmát autodidakta módon sajátította el, és akinek alkarját a napi szinten szerzett égési sebek terítik be, tudja, hogy szakmája a konyhában történő tanulásból áll. 


Makacssága – amelyből a szokásosnál több is jutott neki - pedig arra vezette, hogy a tűzhely mellett verjen gyökeret. Egy olyan emberről beszélünk, aki három nappal azután ment vissza éttermének konyhájába dolgozni, hogy életet adott gyermekének. Begona a tengert ízleli legszívesebben, de azonosul a dombok, a gombák és a vadak ízeivel is. Képzése távol áll a megszokottól; mindig Spanyolországon kívül, konyhákban és szállodákban helyezkedett el. Most, tíz évvel az után, hogy megnyitotta éttermét, újra nyít a szenvedélye, a szabad-konyha felé. Begona Rodrigo, aki 26 évesen kóstolta meg először a libamájat, mára példaképe több séfnek.

A meghatározott ízek, alkotásainak kifinomult szépsége, sajátos módszere és kiváló alapanyag választás (helyi és nemzetközi) teszi a könyvét egy tökéletes szakács kézikönyvvé, mely segítségével megismerheti a séfet, Bergona Rodrigot is.

Photo: Montagud

 
 


Kapcsolódó videók





Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Begoña Rodrigo
Kiadó: Montagud Editores
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing
Kiadás éve: 2016
ISBN: 9788472121607
Nyelv: Angol-Spanyol
Méretek: 25 x 33 x 3 cm
Súly: 1.89 kg
Oldalszám: 256
Ár: 19 290 Ft
(18 371 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Slippurinn

Slippurinn

Szakácskönyv a feltörekvő sztárséftől Gísli Matt-től, Slippurinn-ből, mely egy nemzetközi úti cél, étterem Izlandon, Westman – szigeteken.


The Chocolate Spoon

The Chocolate Spoon

Mesterkurzus a sütésről és a csokoládéval való munkáról, olasz módra – a tekintélyes Silver Spoon család legújabb kiadványával.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.