The French Baker

Authentic French cakes, pastries, tarts and breads to make at home


« Vissza | Szerzők: Jean Michel Raynaud
  2015. november 11. 13:02

The French Baker

Jean Michel Raynaud mestercukrásztól-péktől egy inspiráló és egyben praktikus, könnyen elsajátítható könyvet/útmutatót kapunk az ízletes francia sütési módokról, amelyeket akár otthonunkban is elkészíthetünk. A The French Baker könyv 95 ízléses, fényképes receptet tartalmaz. A komplex és technikailag bonyolultabb elkészítési, sütési módokat részletes fotók kísérik, különböző ötletekkel karöltve, kiegészítve.

 

A könyvben mindenütt elbeszélő szekciók kísérik a csodás recepteket, melyek ismertetik a francia szakember/szerző munkásságát, bepillantást enged nekünk, az olvasóknak a francia pékek-cukrászok mindennapi világába. A szöveges kitekintések gazdag információkkal látja el az olvasót, melynek része a történelem, a tradíció, és a kultúra egyaránt. A receptek választékát képezik az édes és a sós péktermékek, melyek kiegészülnek az alapreceptekkel, a konyhatechnológiai, továbbá a felszerelésekkel kapcsolatos rész ismertetésével.   

A több szekciós könyv receptjei között szerepelnek keksz, torta, muffin, több fajta pite, choux tészták, briós, vajastészta, kenyér, több fajta krém, lekvár, és fánk receptek. Jean Michel Raynaud vezető cukrásza a Sydneyben található Renaissance Pâtisserie and Baroque étteremnek. Karrierjét a cukrászmester Robert Schicchi kezei alatt töltötte Marseillesben, Franciaországban, majd 20 éves korára vezető cukrásszá vált. 

Ausztráliában való letelepedése után komoly hangsúlyt fektetett a különleges, exkluzív esküvői tortákra, a Sydneyben található Sweet Art and Planet Cake étterem vezetőjeként. Jean Michelnek a televíziós megjelenései mellett gasztronómiai magazinokban publikál, számos cukrász-pék szakkönyv társszerzője. 

Photo: Murdoch

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Photo: Murdoch 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Jean Michel Raynaud
Kiadó: Murdoch Books
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag, Pék szakkönyvek
Kiadás éve: 2015
ISBN: 9781743363348
Nyelv: Angol
Méretek: 22 x 28 x 0.3 cm
Súly: 1.54 kg
Oldalszám: 272
Ár: 8 690 Ft