The Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts

The French Culinary Institute


« Vissza | Szerzők: French Culinary Institute, Judith Choate
  2012. augusztus 27. 23:51

The Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts

A Francia Kulináris Intézet oktató cukrászkönyve. A leckék, a világhírű Jacques Torres továbbfejlesztett tantervére épülnek. A könyv lényege, hogy az olvasók férjenek hozzá, ugyanazokhoz a szakértői utasításokhoz, melyhez több ezer végzett cukrász diplomás a világban, akik mai napig tekintélyes pozíciókat foglalnak el az iparágon belül.


Ez a könyv több mintegy cukrászkönyv, ez egy magával ragadó érzékszervi és kulináris felfedezés, amely kiterjed az összes alapvető és klasszikus cukrász-péksüteményre. A beltartalomban megtalálhatjuk az elsődleges összetevőket, alapvető technikákat,iránymutatásokat a siker teljes eléréséhez és ínycsiklandó, precíz recepteket. A könyv ismerteti, a liszt, a cukor, és a tojás alapvető tulajdonságait, továbbá ismerteti, hogy milyen szerepet játszanak a receptek összetételében. Bemutatásra kerülnek a cukrászatban használatos eszközpark, a legkisebbtől, a legnagyobbig, a vágási technikáig. A recepttartalom kiterjed a tortákra, tésztákra, fagyos desszertekre,aprósüteményekre, petits fours-ra. Informatív tankönyv, sok magyarázó résszel, step by step és termék fényképekkel kiegészítve.

A könyv ajánlható minden kezdő és már gyakorló cukrásznak egyaránt, ugyanis a hétköznapi gyakorlat megkívánja, hogy úgy sajátítsuk el az alapvető cukrászkészítmények elkészítését és azok alapjait, ahogy az meg van írva a „nagy könyvben”. Erre garancia a Francia Kulináris Intézet világhírű, bevált tanterve.

www.internationalculinarycenter.com

CSAK RENDELÉSRE !


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerzők: French Culinary Institute, Judith Choate
Kiadó: Stewart, Tabori and Chang Inc.
Kategória: Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag, Pék szakkönyvek, Tankönyvek
Kiadás éve: 2009
ISBN: 9781584798033
Nyelv: Angol
Méretek: 26.5 x 24 x 5 cm
Súly: 2.63 kg
Oldalszám: 512
Ár: 14 980 Ft