The NoMad Cookbook
The NoMad Cocktail Book
Az elismert szakácskönyvek, az Eleven Madison Park és az I Love New York szerzőitől érkezik ez az új, egyedileg csomagolt szakácskönyv, melyben helyet kapnak a széles körben népszerű The NoMad étterem receptjei, plusz ráadás meglepetésként egy rejtett, hátsó részben egy külön The NoMad Bar koktélkönyv is. Daniel Humm séf és Will Guidara üzleti partnerek, tulajdonosai New York két legkedveltebb és leginnovatívabb éttermének: az Eleven Madison Parknak és a The NoMadnak.
A csapat nem csak a tökéletesen kivitelezett, egyedi szakácsművészetének köszönheti ismertségét, hanem az egyedülálló, műfaját felülmúló étkezési élmények nyújtásának is. A The NoMad szakácskönyv az étterem lenyűgöző, gyakran meglepő ételeit és italait gyűjti össze, mely külsőre egy hagyományos szakácskönyvnek tűnik, de csak első látásra, a tény, hogy ez egy 2 az 1-ben könyv. A kiadvány kinyitásakor az olvasók felfedezhetik, hogy a könyv második fele eltérő oldalakat, egy kisebb koktélkönyvet tartalmaz. Az eredmény, kortárs, egyedi, innovatív, pikáns étel és koktél receptek gyűjteménye, különleges fényképekkel, kifogástalan stílussal, melyről a szerzők híresek.
A The NoMad Cookbook and Cocktail Book egy inspiratív, minőségi szakács és koktélkönyv, mely tökéletes ajándék lehet mindazoknak akik már birtokolják a szerzők előző szakácskönyveit, vagy csak a minőségi konyha elkötelezettjei.
A Szerzőről
A svájci születésű Daniel Humm egészen fiatalon kezdte meg konyhai képzését, majd folytatta szakácsként Svájc legkitűnőbb szállodáiban és éttermeiben. Humm 24 évesen szerezte meg első Michelin csillagát a svájci Gasthaus zum Gupf nevű étterem vezető chefjeként. 2003-ban elköltözött az Egyesült Államokba és a San Franciscoi Campton Place vezető chefje lett, ahol 4 csillagot nyert el a San Francisco Chronicletól. Három évvel később az Eleven Madison vezető chefje lett, ahol a világ egyik legkedveltebb, legelismertebb séfjévé, étterem tulajdonossá vált. Éttermével kiérdemelte a Michelin étterem ajánló 3 csillagát, egyben évek óta a világ 5 legjobb étterme között emlegetik az Eleven Madison Park éttermét. A következő projekt a The NoMad szállodában lévő étterem és bár nyitása volt, mely egy évre rá meg is kapta az első Michelin csillagát.
Photo: Francesco Tonelli
Kapcsolódó videók
Termékinformációk
Szerzők: | Daniel Humm, Will Guidara |
Kiadó: | Ten Speed Press |
Kategória: | Chef, Cukrász Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2015 |
ISBN: | 9781607748229 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21 x 28 x 6 cm |
Súly: | 2.02 kg |
Oldalszám: | 552 |
Ár: |
34 890 Ft (33 229 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Tequila & Mezcal
A mexikói master desztillátorok új generációja nagy büszkeséggel és gondossággal készítenek tequilát és mezcalt. Ez az átfogó útmutató alkalom arra, hogy felfedezd mindkét azték gyökérű szeszes ital történetét.
The Great American Burger Book
Amerika vezető Burger szakértőjének végleges útmutatója a legínycsiklandóbb hamburgerek elkészítéséhez – új és továbbfejlesztett receptekkel bővítve és frissítve
The Nordic Baking Book
A séf, aki az Emmy-díjnyertes amerikai The Mind of a Chef című PBS sorozatban és a Netflix Chef”s Table sorozatában is szerepelt, felfedezi az északi régió gazdag sütési hagyományait - 450 csábító recept az otthoni konyháknak.
The Nordic Baking Book
A séf, aki az Emmy-díjnyertes amerikai The Mind of a Chef című PBS sorozatban és a Netflix Chef”s Table sorozatában is szerepelt, felfedezi az északi régió gazdag sütési hagyományait - 450 csábító recept az otthoni konyháknak.