The Professional Barista's Handbook

An Expert Guide to Preparing Espresso, Coffee, and Tea


« Vissza | Szerzők: Scott Rao
  2014. október 05. 22:34

The Professional Barista's Handbook
A kávés szakma óriási fejlődésnek indult néhány éve, mely által egyre több, kávés szakbolt, minőségi kávézó nyitja meg kapuit kis hazánkban.  A jó kávé újra divat lett. Ez jó!

A jó kávé elkészítéséhez természetesen szakszerűség, kiváló szakember, alapanyag szükségeltetik. Egyre több barista tanfolyam-iskola közül válogathatnak a téma iránt érdeklődők, minek következtében szakembereink a világversenyeken csodás eredményeket értek, érnek el. A gyors-léptékű fejlődés tettenérhető. A tudás kiaknázására, kiegészítésére kiváló beltartalmú szakkönyvekre van szükség. Scott Rao a modern kávés szakirodalom megteremtőjének könyvei alkalmasak oktatásra.

Scott Rao: Barista, kávépörkölő, szaktanácsadó, három kiváló kávés szakkönyv szerzője (The Professional Barista’s Handbook, Everything But Espresso, Espresso Extraction eBook, The Coffee Roaster’s Companion). A szerző: Amikor elkezdtem a kávés üzletet tizennégy évvel ezelőtt, elolvastam minden könyvet, amit találtam a témával kapcsolatosan. Miután elolvastam az összes könyvet, úgy éreztem mintha nagyon keveset tanultam volna a kávéról. A “kávés” könyvtáram csordultig tele van színesebbnél színesebb leírásokkal, receptekkel, továbbá szinte olvashatatlanul tudományos könyvvel. Tizennégy évvel később, még mindig nem találtam meg azt a könyvet, amire támaszkodni lehetne szakmailag, technológiailag. Tudom, hogy most sok szakember, valamint néhány megszállott non professzionális szeretné megtudni, hogy ez az a könyv. Ez a könyv a nekik szóló kísérletem csupa olyan tartalommal melyet már tapasztaltam, gyakoroltam, és használok mindennap.

A könyv teljes tartalomjegyzékét a lap alján, a videó felett töltheti le!Kapcsolódó videók

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Scott Rao
Kiadó: Scott Rao Edition
Kategória: Technológia, Alapanyag, Tankönyvek, Barista / Coffee
Kiadás éve: 2009
ISBN: 978-1605300986
Nyelv: Angol
Méretek: 19 x 26 x 1 cm
Súly: 0.58 kg
Oldalszám: 100
Ár: 15 890 Ft