The Recipe

Classic Dishes for the Home Cook from the World's Best Chefs


« Vissza | Szerzők: Josh Emett
  2019. június 14. 13:00

The Recipe

Josh Emett séf, aki Gordon Ramsay at the London New York-i (3 Michelin) éttermének nyitását koordinálta, a világ legelismertebb séfjeinek legfontosabb klasszikus receptjeit gyűjtötte össze, hogy létrehozzon egyfajta XXI századi Larousse Gasztronómiai Enciklopédiát. 


Ezek a legjobb „új klasszikusok”, amelyek az elmúlt 50 év kulináris csillagjaitól származnak. A szerző 300 legjelentősebb klasszikus receptet válogatott össze a világ 150 legelismertebb séfjétől. Minden receptet Josh Emett tesztelt, komplex útmutatást-tanácsot biztosít az olvasónak az előkészítéshez és a nagyobb menük tervezéséhez egyaránt.
Speciálisan elkészített fényképekkel együtt a könyv 12 egyszerűen követhető részből áll, melyek érintik az alapokat is, úgy, mint az alapleveket, mártásokat, önteteket, gabonákat és zöldségeket, húsokat, tenger gyümölcseit, sütést, és így tovább. Mindegyik szekció tartalmaz egy speciális bevezetést a legfontosabb tudáselemekkel.

Hamarosan / Coming Soon

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Josh Emett
Kiadó: Rizzoli International Publications
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9780847863464
Nyelv: Angol
Méretek: 17.1 x 21.6 x 4.1 cm
Súly: 1.45 kg
Oldalszám: 512