The Restaurant

Heiko Nieder


« Vissza | Szerzők: Heiko Nieder
  2019. augusztus 27. 19:44

The Restaurant

Heiko Nieder exkluzív betekintést nyújt összetéveszthetetlen konyhaművészetébe. Heiko Nieder bázisa a zürichi "The Dolder Grand" Hotel "The Restaurant" nevű étterme. Nieder receptjei meglepőek és precízek, mindegyik egy műalkotás.


Egy exkluzív könyv egy kiemelkedő séf konyhaművészetéről. Nieder munkahelye a The Restaurant a The Dolder Grand hotel Zürich-ben álomszerűen alakult. Nieder összetéveszthetetlen kulináris kézlenyomatot tett le: ételei meglepőek és precízek, hasonlóak, mint a gondosan megtervezett csodálatos épületek. Olyan fogások fémjelzik, mint például őzgerinc konyhakerti növényekkel és angostura -val, vagy homár eperrel és tárkonnyal. Mindkettő egy műalkotás, és Nieder védjegyévé váltak. Heiko Nieder csipesszel főz, minden apró részletben a tökéletességre törekszik és azt mondja: "A vendégeimet ki akarom szakítani a hétköznapokból. Néhány órára el kell merülniük a világomban. Olyan ízkombinációkat keresek, amelyek először nekem, majd a vendégeimnek okoznak örömöt." Heiko Nieder séf ügyesen, sokfélét kombinál, egy menüben például 48 alkotóelem található. Ilyen nagy szám pedig az ő esetében inkább általános, mintsem kivételes. Egy kiváló szakácskönyv a kivételes Heiko Nieder konyhájáról.

A szerzőről:

Miután szakácsként befejezte tanulmányait, a hamburgi Grandhotel Vier Jahreszeiten szállodában dolgozott, majd több csúcsétteremben. A folyamatos szakmai fejlődését a Commis zum Chef de Cuisine-től 2005-ben kapott csillaggal koronázhatta meg.
2008- óta vezető séf a The Restaurant-ban, a The Dolder Grand hotelben, Zürichben. A Michelin Guide-ban két csillagot kapott az étterem, a Gault Millau-ban 19 ponttal díjazták, továbbá a svájci Gault Millau "2019 séfjévé" választotta a szerzőt.

Photo: Matthaes Verlag 

HAMAROSAN 2020 szeptember / COMING SOON in September

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Heiko Nieder
Kiadó: Matthaes Verlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9783875154368
Nyelv: Német
Oldalszám: 360
Ár: 31 990 Ft