The Sous Vide Kitchen

Techniques, Ideas, and More Than 100 Recipes to Cook at Home


« Vissza | Szerzők: Christina Wylie
  2017. augusztus 25. 17:45

The Sous Vide Kitchen

Ha van sous-vide gépe, nagy rá az esély, hogy próbált már hamburgert, steaket és sertést is készíteni vele. De ez csak a jéghegy csúcsa! Az éttermi konyhákon évek óta elterjedt és széleskörűen használt a sous vide technikát – most már ön is kipróbálhatja otthon. 


Csatlakozzon a sous-vide receptíróhoz, Christina Wylie-hoz és fejlessze képességeit magasabb szintre. Használjon sous-vide-ot a tökéletes lágytojás, a rántotta, az egész éjszakán át készülő zabkása és egyéb alapvető reggeli ételek elkészítéséhez. Ebédjéhez próbálja ki salátafeltétnek a hibátlan sous-vide tonhalat vagy lazacot (a tökéletesség titka a főzést megelőző rövid sós pác). Vacsorára a lehetőségek határtalanok. Válasszon ázsiai ételekből, mint a Char Siu sertésszűz és misoban marinált tőkehalat, fedezzen fel újra régi kedvenceket a kortárs Wellington-marhát vagy a csípős deli rántott csirkét, élvezze a meglepően egyszerű 48-órás marhaszegy ízét. Fejezze be az étkezést egy sous-vide sajttorttával vagy egy házi fűszeres rumból - gyorsan infúziónált, természetesen a sous-vide segítségével – készült éjszakai itallal. Több mint 100 recept vár felfedezésre elkészítési idő és hőmérséklet javaslatokkal és egyedi kombinációkkal a sous-vide és más, hagyományos főzési módszerek között. Ennek a könyvnek a segítségével a legtöbbet hozhatja ki az otthoni sous-vide gépéből.

Photo: Voyageur Press


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Christina Wylie
Kiadó: Voyageur Press
Kategória: Szakácskönyv, Technológia, Alapanyag
Kiadás éve: 2017
ISBN: 978-0760352038
Nyelv: Angol
Méretek: 21 x 26 x 2.8 cm
Súly: 1.15 kg
Oldalszám: 288
Ár: 8 490 Ft