Tout MICHALAK

Le Meilleur de La Pâtisserie


« Vissza | Szerzők: Christophe Michalak
  2019. augusztus 10. 12:24

Tout MICHALAK

Christophe Michalak legjobb receptjei egy gyűjtői kiadványban egybegyűjtve. A professzionális cukrász az ínyencség esszenciájával ajándékozza meg olvasóit ennek az ámulatba ejtő, több mint 180 receptet számláló műnek a képében. 


A legmagasabb szinten űzött cukrászmesterség lesz konyhájának vendége, receptek sokaságával - egyik ízletesebb, mint a másik - a cukrászat alapjaival és a folyamatokat lépésenként ábrázoló illusztrációkkal. Váljon a desszertek királyává: paris-brest, religieuse-ök és éclair-ek, tartelette-ek, macaron-ok, kuglófok, merveilleux-k, beignet fánkok, trüffelek, opera szeletek, fekete-erdő variációk, pohárkrémek és bársonyos mousse-ok. Hagyja, hogy magával ragadja Christophe Michalak bőkezűsége és páratlan szakértelme.

A szerző bemutatása

Miután körbejárta a világot (Japán, USA, Anglia, Belgium), Christophe Michalak, a 2005-ös cukrászvilágbajnokság nyertese, 15 évig volt a Plaza Athénée főcukrásza. 3 éven keresztül dolgozott a France2 tévécsatornának a naponta sugárzott “Dans la peau d’un chef” (Egy séf bőrében) műsorvezetőjeként és társzerzőjeként. Temérdek sikerein felbuzdulva megnyitotta cukrásziskoláját, a Michalak Masterclass-t és 3 cukrászüzletét:

60 rue du Faubourg-Poissonnière (Párizs 10. kerületében)
16 rue de la Verrerie (Párizs 4. kerületében)
és 8 rue du Vieux-Colombier (Párizs 6. kerületében).

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Christophe Michalak
Kiadó: Gründ Editions
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9782324022401
Nyelv: Francia
Méretek: 23.7 x 25.7 x 5 cm
Oldalszám: 608
Ár: 14 490 Ft