Traité de Boulangerie au Levain


« Vissza | Szerzők: Thomas Teffri-Chambelland
  2019. október 26. 22:46

Traité de Boulangerie au Levain

Kiindulópont a pékszakma hivatásosainak, a Le Traité de boulangerie au levain a kenyérkészítés szerelmeseinek nélkülözhetetlen eszköze.


Az első kötetben Thomas Teffri-Chambelland először írja le a nagyközönség számára a nélkülözhetetlen elméleti tudnivalókat, a kenyérkészítés során felmerülő jelenségek alaposabb megértéséhez. A liszt, a só és a víz biológiája, a kovász biológiája és elemzése, a kovászos kenyér élettani hatásainak elemzése, diagramokkal illusztrált tematikus részek, és tanító szellemben szerkesztett fejezetek, adnak át minden elengedhetetlen alapot a pék szakmához.
A második kötet hosszú ideig társa lesz hivatásos vagy amatőr pékkarrierje során. Felfedezheti a kenyérkészítés különböző lépéseinek technikai leírásait és számtalan búza-, rozs- és olyan gluténmentes lisztekkel készült kovászos kenyerek receptjeit, mint a rizs és a hajdina. Ugyanitt megismerkedhet kovásszal készült vajas péksüteményekkel, beleértve a híres panettone-t is. Több mint 35, lépésenként illusztrált recepttel.

Photo: Ducasse Editions

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Thomas Teffri-Chambelland
Kiadó: Ducasse Editions
Kategória: Technológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Gluten free, Nyelv - Francia / French Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9782841239924
Nyelv: Francia
Méretek: 20.2 x 26.1 x 4.6 cm
Súly: 1.67 kg
Oldalszám: 343
Ár: 18 290 Ft