Une autre idée du pain

Des riziéres aux délicieuses recettes naturellement sans gluten


« Vissza | Szerzők: Nathaniel Doboin, Thomas Teffri-Chambelland
  2019. április 20. 10:45

Une autre idée du pain

Thomas Teffri-Chambelland, a pékké vált egykori biológiatanár, a l'Ecole internationale de boulangerie (Nemzetközi pékiskola) alapítója és Nathaniel Doboin vállalkozó és világutazó találkozásának gyümölcseként a pékszakma egy új fajtája született meg. Egy új ágazat, új receptekkel, ami természetesen gluténmentes termékek létrehozását tűzte ki célul.


Fedezze fel ezeket az újdonságokat a történeteken, a termékeken, a főszereplőkön, a technikákon és a recepteken keresztül. Szemet gyönyörködtető kiadvány ezernyi fotóval és 4 fő fejezetre osztott receptekkel:

- Kenyérkészítés (parasztkenyér, gesztenyés kenyér, kukoricakenyér)

- Ínyenc édes péksütemények (gyömbéres-mentás keksz, kókuszcsók, mandulakrémes tortácskák, brownie)

- Sós éttermi péksütemények (Nizzai socca, hummuszos-bazsalikomos-avokádós-áfonyás szendvics)

- És végül a séfek kedvencei, Pierre Sang, Julien Boscus, Olivier Gaslain, David Toutain et Jessica Préalpato részvételével.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerzők: Nathaniel Doboin, Thomas Teffri-Chambelland
Kiadó: Editions de la Martinière
Kategória: Technológia, Alapanyag, Pék szakkönyvek, Gluten free
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9782732478296
Nyelv: Angol-Spanyol
Méretek: 19.5 x 26.2 x 2.2 cm
Oldalszám: 192
Ár: 10 890 Ft