Viennoiseries & Goûters

L'art du fait maison / Signed Version


« Vissza | Szerzők: Gaëtan Paris
  2018. szeptember 08. 13:25

Viennoiseries & Goûters

Kedves munkatársaim, örömmel mutatom be a "Viennoiseries et Goûters", az Art du Fait Maison könyvet, amely a házi készítésű finomságok elkészítését szolgálja, segíti.


A kézműves kereskedelem az első osztályú nyersanyag késztermékekké alakítását jelenti. Azok a fogyasztókat, akik a kézművesektől vásárolnak, szeretnénk megnyugtatni a gyártási folyamatokkal.
A "kézműves" címke manapság erős üzenetet közvetít, habozás nélkül használja. Biztos vagyok benne, hogy a Kézműves mesterséget tiszteletben tartó kisebb választék a legjobb. A fogyasztók értékelik, ami új és eredeti, és ez a könyv megfelel a Vásárlói és az Ön várakozásainak egyaránt. Ez a könyv lehetővé teszi, hogy diverzifikálja többek között a reggeli, a snack és a péksütemény ajánlatát. Nagy örömöt kívánok Önnek ezen egyszerű és racionális receptek megvalósításában, és megvagyok győződve arról, hogy az ügyfeleik megdicsérik és segítenek Önnek a vállalkozás fejlesztésében. Szeretnék köszönetet mondani Bruno Cormerais MOF és Philippe Rigollot MOF, e két nagy francia gasztronómiai szakembernek, hogy méltatják kiadványomat.

Gaetan Paris / Meilleur Ouvrier de France Boulanger

Contents:

Individual Snacks
Snacks to Share
Puff Pastry Viennoiseries
Brioche Viennoiseries
Brioches
Basic Recipes


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Gaëtan Paris
Kiadó: Gaëtan Paris Conseil
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag, Pék szakkönyvek, Dedikált Könyvek, MOF/Meilleur Ouvrier de France
Kiadás éve: 2016
ISBN: 9782955450901
Nyelv: Angol-Francia
Méretek: 25 x 27.8 x 2.3 cm
Súly: 1.57 kg
Oldalszám: 271
Ár: 29 990 Ft