Where to Drink Coffee

The insider's guide to where the world's best barista's go for a cup of coffee - 600 spots in 50 countries.


« Vissza | Szerzők: Liz Clayton, Avidan Ross
  2017. május 31. 10:06

Where to Drink Coffee

Ahova a világ legjobb baristái járnak egy csésze jó kávéért. A Where to Drink Coffee a bennfentesek kalauza. A világ 150 legjobb baristája és kávészakértője osztja meg titkos kedvencét, felfedve 50 ország 600 helyét, ahova örömmel járnak egy csésze kávéra.


 

Ezek a megszokottaktól (kávézók, pékségek és éttermek) a meglepőbbekig terjednek (videókölcsönzők és autószervizek). Az ajánlások bennfentes leírásokkal, kritikákkal, kulcsfontosságú információkkal, kifejezetten a kiadvány számára készített térképekkel és az eljutást megkönnyítő helyinformációkkal egészültek ki. Az egyetlen kalauz ahhoz, hogy a legjobb kávét ihasd igazán emlékezetes helyszíneken.

Szerzőkről 

Liz Clayton-t a világ egyik legkiválóbb kávé szakírójaként tartják számon. Szerkesztő és író a Sprudge című népszerű szakkiadványban és a Twitchy nevű kávés weboldal bloggereként is tevékenykedik. A Nice Coffee Time (2013) írója; New York-ban él. Avidan Ross komoly kávérajongó aki mindig felkutatja a legjobb kávét, akárhova is utazik. A Root Ventures befektetési cég alapító partnere. Konyhai gépek feltalálója és üvegfújó. Ross Los Angelesben él.

A kiadvány hamarosan megjelenik, és elérhető lesz a Cookbooks.hu webshopjában!

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerzők: Liz Clayton, Avidan Ross
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Technológia, Alapanyag, Barista / Coffee, Aktualitások / Hírek
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9780714873923
Nyelv: Angol
Méretek: 14.5 x 20.1 x 4 cm
Súly: 0.58 kg
Oldalszám: 348
Ár: 5 490 Ft