Könyvek, kiadványok
Modernist Pizza
The Art and Science of Cooking és a Modernist Bread által kiadott szakmai csapat hozta létre ezt az úttörő könyv készletet, a kimerítő kutatások, utazások és kísérletek csúcspontjaként, hogy összegyűjtsék és előmozdítsák a pizzával kapcsolatos világismereteket.
Vadak és Halak
A Vadak és halak hiánypótló kiadvány a magyar gasztronómia palettáján. Több, mint szakácskönyv; a receptúrák közlésén túl az is célja, hogy bemutassa a magyar vadak gasztronómiában betöltött szerepét.
Pie Style
Ezzel a lenyűgöző pités kollekcióval Helen Nugent bemutatja a professzionális, „Instagramra érdemes” piték készítését. Most saját otthonában, kényelmesen készítheti el saját pite remekműveit.
Upper Crust - Homemade Bread the French Way
Bevezetés a kenyérsütés francia művészetébe - beleértve az összetevők kiválasztását, starter kultúra és a kenyérkészítési technikákat - több mint 100 recepttel.
The Pasta Man
A ’Pasta Man’, Mateo Zeilonka a leglátványosabb, legeredetibb tésztákat készíti. Csíkos, pöttyös, piros, lila, zöld és fekete, minden elképzelhető formában, Mateo tésztája szebb, mint egy festmény.
A l'école de la pâtisserie vegan
Lépésről lépésre és remek fotók segítségével a „A l'école de la pâtisserie vegan” megismerteti Önt a desszertek művészetével, állati eredetű összetevők nélkül, függetlenül attól, hogy kezdő vagy elkötelezett vegán.
The Soup Book
Hozza ki a legtöbbet a friss alapanyagokból egész évben, több mint 200 házi leves recept alapján, évszakok szerint.
Essential
Ollie Dabbous az Egyesült Királyság egyik legizgalmasabb séfje. Visszafogott ám látványos ételei az alapanyagok és az ízek esszenciáját ünneplik.
Pie for Everyone
A New York-i, szeretett Petee's Pie Company több mint 80 receptet kínál a legjobb pitékhez, amelyeket otthon elkészíthet.
Cake Design Recipe - Congmom's Cake Diary
Különböző formájú torták bevonási és dekorációs technikái nyomócsövekkel, a tejszínhabos torták elkészítésének részletes folyamata, pont úgy, mint ahogy az író neves kurzusain is tanítják. Részletes magyarázatokkal, mint egy oktató videóban.
New-School Sweets
Két Cukrász. 70+ sütemény. Korlátlan íz.
„Vegyen mindent elő, amit tud a cukrászatról, és dobja ki az ablakon”. Vinesh Johny és Andrés Lara, két zseniális cukrász, oktató és barát, összejönnek, hogy olyan péksüteményeket mutassanak neked, amilyet még soha nem kóstoltál.
Pie Academy
Ken Haedrich a „The Pie Academy” kritikusok által elismert dékánja, pite készítési mesterkurzust tart, lépésről-lépésre fényképes oktatóanyagokkal a tökéletes kéregért.
Fruits and Nuts - Ferrandi Paris
A FERRANDI Paris, a francia konyhaművészeti iskola - amelyet a Le Monde újság „A Gasztronómia Harvardjának” nevezett - bemutatja legújabb kötetét. Ez a kötet egy teljes tanfolyamot kínál a FERRANDI Párizs világhírű gasztronómiai iskolájának a gyümölcsökkel való főzéséről.
Le Paris des Pâtisseries
Böngésszen körzetenként, a Párizsi cukrászok a legjobbak! Pillanatnyilag az 50 legjobb cukrász kínálja 100 desszert receptjét.
Cooking Meat
Peter Sanagan mindent tud a húsról, amit csak tudni lehet. Képzett szakácsként és hivatásos hentesként, nincs olyan húsrész, amit ne látott már és készített volna el.
The Franklin Barbecue Collection
A szegytől a steakig, minden, amit tudni kell a húsról. Ez a deluxe díszdobozos kiadás, a szakma által is elismert pitmaster és New York Times bestseller író sorozatának, az Austin’s Franklin Barbecue exkluzív puhakötésű verzióit tartalmazza: a Franklin Barbecue-t és a Franklin Steak-et.
In Search of Tea
Kísérje el az egyik legnagyobb teaszakértőt utazásain a világ legjobb tea fajtáinak felkutatásában.
The Chocolatier's Kitchen
Még egy csokoládés könyv? mondhatod..., de a válasz: Ez a könyv más, mint bármely más csokoládés könyv a piacon!
The Ultimate Book of Chocolate
A The Ultimate Book of Chocolate könyvvel a képzett cukrász Melanie Dupuis megtanítja, hogyan váltsa valóra csokoládéálmait.
The Chef's Garden
Egy megközelíthető, átfogó kalauz a zöldségek modern világához, a különleges zöldségek egyik vezető termesztőjétől. Az Erie-tó partjaihoz közel áll egy szerény kezdetekkel rendelkező családi farm, ami a különleges zöldségek legnevesebb termelője az Egyesült Államokban.