Könyvek

Le Cordon Bleu de la Pâtisserie

Le Cordon Bleu de la Pâtisserie

A Le Cordon Bleu Institute kiadásában megjelent L’École de la Patisserie egy nélkülözhetetlen kézikönyv, 100 kipróbált, illusztrált és hibamentes recepttel, alapanyagokat, technikákat bemutató és profi tanácsokkal ellátott jegyzetekkel kiegészítve.



Signature

Signature

A Signature kötelező darab a konyhaművészet megszállottjainak. Gyönyörű emlék az Aan de Poel étterem 10 évéről. A könyv limitált kiadású, egyedülálló borítóval van ellátva és minden darab számozott. Minden borítót kézzel festett a tulajdonos-séf, Stefan van Sprang.



The Sous Vide Kitchen

The Sous Vide Kitchen

Ha van sous-vide gépe, nagy rá az esély, hogy próbált már hamburgert, steaket és sertést is készíteni vele. De ez csak a jéghegy csúcsa! Az éttermi konyhákon évek óta elterjedt és széleskörűen használt a sous vide technikát – most már ön is kipróbálhatja otthon. 



Szerzők: Christina Wylie

Anarkia

Anarkia

Az Anarkia az El Celler de Can Roca (3 Michelin-csillag) édességkonyháját bemutató nagy volumenű mű, Jordi Roca - a 2004-ben a világ legjobb cukrászának kikiáltott séf – bűvös desszertjeinek gyűjteménye. 30 éves története során az (Joan, Josep és Jordi Roca vezette) El Celler de Can Roca-t kétszer választották meg a világ legjobb éttermének.



Szerzők: Jordi Roca

Paco Torreblanca

Paco Torreblanca

Paco Torreblanca cukrászata, hála e nagy mester összetéveszthetetlen stílusának, időtlen viszonyítási ponttá vált a szakma nemzetközi berkein belül. Remekmű könyve is ennek bizonyítéka - eredetileg 2003-ban jelent meg, most a harmadik kiadást mutatjuk be. Nemzetközi sikere és az iránta mutatott folyamatos kereslet vezetett minket a mű újrakiadásához (Vilbo).



Myron Mixon's BBQ Rules

Myron Mixon's BBQ Rules

A New York Times bestseller írója és a Destination America BBQ Pitmasters sztárja, Myron Mixon visszatér a kerti ’pit barbecue’ alapjaihoz a BBQ Rules-ban, bemutatva a legalapvetőbb ’old-school barbecue’ technikákat 50 klasszikus recepttel.



Szerzők: Myron Mixon

obsession / German Version

obsession / German Version

A szójáték, mely a könyv címében megjelenik teljesen világos. A szerző kezdő szavai kifejezik sikertörténetének kezdő időszakát: a megszállottságot. A fogalom jelentése, melyre kíváncsiak vagyunk nem található meg a szótárban, a megszállottságot mi gasztronómiai értelemben véve makacs és gyógyíthatatlan vágynak értelmezzük, amelyben néhány profi szenved, és amely buzdítja őket arra, hogy a tökéletesség üldözése során eredményeik túlszárnyalják azt.

 


Szerzők: Oriol Balaguer

KitchenAid - The Cookbook

KitchenAid - The Cookbook

KitchenAid Food Processor egy általános konyhai aprító / ezermester. Ennek a nagy múltú konyhai eszköz használatához nyújt segítséget Veerle De Pooter szakácskönyve. 



Simple Nature

Simple Nature

Egy gyűjtemény mindenki számára, akit érdekel egy egészségesebb, könnyedebb alternatíva a hagyományos francia konyhára. A ’Simple Nature’ egyszerű, könnyű francia receptjeivel az organikus, helyi és fenntartható alapanyagokra fókuszál.



Riz

Riz

Frédéric Anton, a Pré Catelan 3 Michelin-csillagos séfje, a Meilleur Ouvrier de France (MOF) cím birtokosa és Christelle Brua, az étterem főcukrásza, az ’Év cukrásza’ cím nyertese, 100 rizsközpontú, édes és sós receptet gyűjtött össze.



«...234567...»