Ambrosia Volume 2 / Brooklyn

Brooklyn


« Vissza | Szerzők: Adam Danforth, Daniela Velasco, Elyssa Goldberg
  2017. március 25. 16:39

Ambrosia Volume 2 / Brooklyn

A harmadik szám középpontja: Brooklyn. Brooklyn, New York City egyik hihetetlenül sokszínű kerülete, rengeteg különböző jelentéssel bír temérdek ember számára. 


Ez az a hely, ahol az Ebbets Field és a stickball-imádó régi New York találkozik a fiatal kreatív alakokkal akik a kézművesség megszállottjai, ahol a régi módú zsidó deli tulajdonosok és Latin-Amerikai árusok összegraffitizett raktárakban találkoznak a csipeszekkel felszerelt séfekkel.
Ebben a számban a kerület legjobb szakácsai – utcai árusok és évszázados intézmények őrzői, ifjak és Roberta tanítványai – mesélnek, saját szavaikkal és receptjeikkel, a világ egyik legnagyobb hatású és legsokrétűbb régiójáról, és arról, hogy milyen ott 2016-ban főzni és enni.

 

 

A 3. Epizód áteszi magát Brooklynon, terítékre kerülnek történetek, fotók és könnyű receptek New York City kerületének legjobb séfjeitől.

A kiadványban a következőkkel találkozhatunk:

  • Carlo Mirarchi (Roberta’s, Blanca)
  • Andy Ricker (Pok Pok)
  • Pamela Yung (Semilla)
  • Jose Ramírez-Ruiz (Semilla)
  • Andrew Tarlow (The Diner, Marlow & Sons, Achilles Heel)
  • Claus Meyer (Meyers Bageri)
  • Jeppe Jarnit-Bjergsø (Tørst)
  • És megannyi mással....

Az AMBROSIA magazin technikai adatai:
144 oldalon, offset - nyomtatás hibátlan kötésben, színes, fedőréteg nélküli borítással, szénmentes nyomtatással, reklámoktól mentes oldalakon kivitelezve.

 

Photo: AMBROSIA

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Magazin részletek

Szerzők: Adam Danforth, Daniela Velasco, Elyssa Goldberg
Kiadó: Digital Ventures
Kategória: Chef, Étterem, Technológia, Alapanyag, Magazin, Aktualitások / Hírek
Kiadás éve: 2017
ISSN: 978-0986296277
Nyelv: Angol
Méretek: 19 x 24 x 1.5 cm
Súly: 0.42 kg
Oldalszám: 144
Ár: 6 290 Ft