Ambrosia Volume 4 / Mexico City

Mexico City


« Vissza | Szerzők: Adam Danforth, Daniela Velasco, Elyssa Goldberg
  2017. október 14. 17:02

Ambrosia Volume 4 / Mexico City

Mexikóváros a világ egyik legnagyobb és legnépesebb városa. Ez az a hely ahol Mexikó földrajzilag és gasztronómiailag eltérő régióinak népei és tradíciói ütköznek, ahol a Yucatán dzsungel találkozik Baja strandjainak életstílusával. 


És ez az a hely, ahol több tucat séf feldolgozza az ország gazdag kulináris hagyományait, és a eközben az egyik legizgalmasabb gasztronómiai úti céllá változtatják Mexikóvárost. Ebben a számban Mexikó fővárosának nagy séfjei – utcai árusok, istenített intézmények őrzői, bohó ifjak és veteránok – mesélnek, saját szavaikkal és receptjeikkel, a modern gasztronómia felemelkedéséről a városban, és mi a következő állomás. A 4. Szám áteszi magát Mexikóvároson, történeteket, fotókat és könnyű recepteket hoz el Mexikó fővárosának legnagyobb séfjeitől.


Róluk olvashatunk:

Enrique Olvera (Pujol)
Elena Reygadas (Rosetta)
Jorge Vallejo (Quintonil)
Gabriela Cámara (Contramar)
Edgar Nuñez (Sud 777)
Eduardo García (Máximo Bistrot, Lalo)
Pablo Salas (Amaranta)
És sok másról….

OUT OF STOCK

 

Photo: Ambrosia Mag.


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Magazin részletek

Szerzők: Adam Danforth, Daniela Velasco, Elyssa Goldberg
Kiadó: Digital Ventures
Kategória: Chef, Étterem, Technológia, Alapanyag, Magazin, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2017
ISSN: 9780986296291
Nyelv: Angol
Méretek: 19 x 24 x 1.5 cm
Súly: 0.42 kg
Oldalszám: 160
Ár: 6 290 Ft