Ambrosia Volume 4 / Mexico City
Mexico City

Mexikóváros a világ egyik legnagyobb és legnépesebb városa. Ez az a hely ahol Mexikó földrajzilag és gasztronómiailag eltérő régióinak népei és tradíciói ütköznek, ahol a Yucatán dzsungel találkozik Baja strandjainak életstílusával.
És ez az a hely, ahol több tucat séf feldolgozza az ország gazdag kulináris hagyományait, és a eközben az egyik legizgalmasabb gasztronómiai úti céllá változtatják Mexikóvárost. Ebben a számban Mexikó fővárosának nagy séfjei – utcai árusok, istenített intézmények őrzői, bohó ifjak és veteránok – mesélnek, saját szavaikkal és receptjeikkel, a modern gasztronómia felemelkedéséről a városban, és mi a következő állomás. A 4. Szám áteszi magát Mexikóvároson, történeteket, fotókat és könnyű recepteket hoz el Mexikó fővárosának legnagyobb séfjeitől.
Róluk olvashatunk:
Enrique Olvera (Pujol)
Elena Reygadas (Rosetta)
Jorge Vallejo (Quintonil)
Gabriela Cámara (Contramar)
Edgar Nuñez (Sud 777)
Eduardo García (Máximo Bistrot, Lalo)
Pablo Salas (Amaranta)
És sok másról….
Photo: Ambrosia Mag.
Magazin részletek
Szerzők: | Adam Danforth, Daniela Velasco, Elyssa Goldberg |
Kiadó: | Digital Ventures |
Kategória: | Chef, Étterem, Technológia, Alapanyag, Magazin, Aktualitások / Hírek |
Kiadás éve: | 2017 |
ISSN: | 9780986296291 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 19 x 24 x 1.5 cm |
Súly: | 0.42 kg |
Oldalszám: | 160 |
Ár: | 6 290 Ft |