Ambrosia Volume 4 / Mexico City /Hamarosan/

Mexico City


« Vissza | Szerzők: Adam Danforth, Daniela Velasco, Elyssa Goldberg
  2017. október 14. 17:02

Ambrosia Volume 4 / Mexico City /Hamarosan/

Mexikóváros a világ egyik legnagyobb és legnépesebb városa. Ez az a hely ahol Mexikó földrajzilag és gasztronómiailag eltérő régióinak népei és tradíciói ütköznek, ahol a Yucatán dzsungel találkozik Baja strandjainak életstílusával. 


És ez az a hely, ahol több tucat séf feldolgozza az ország gazdag kulináris hagyományait, és a eközben az egyik legizgalmasabb gasztronómiai úti céllá változtatják Mexikóvárost. Ebben a számban Mexikó fővárosának nagy séfjei – utcai árusok, istenített intézmények őrzői, bohó ifjak és veteránok – mesélnek, saját szavaikkal és receptjeikkel, a modern gasztronómia felemelkedéséről a városban, és mi a következő állomás. A 4. Szám áteszi magát Mexikóvároson, történeteket, fotókat és könnyű recepteket hoz el Mexikó fővárosának legnagyobb séfjeitől.


Róluk olvashatunk:

Enrique Olvera (Pujol)
Elena Reygadas (Rosetta)
Jorge Vallejo (Quintonil)
Gabriela Cámara (Contramar)
Edgar Nuñez (Sud 777)
Eduardo García (Máximo Bistrot, Lalo)
Pablo Salas (Amaranta)
És sok másról….

Photo: Ambrosia Mag.


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Magazin részletek

Szerzők: Adam Danforth, Daniela Velasco, Elyssa Goldberg
Kiadó: Digital Ventures
Kategória: Chef, Étterem, Technológia, Alapanyag, Magazin, Aktualitások / Hírek
Kiadás éve: 2017
ISSN: 9780986296291
Nyelv: Angol
Méretek: 19 x 24 x 1.5 cm
Súly: 0.42 kg
Oldalszám: 160
Ár: 6 290 Ft