Apicius 18

(Bilingual English-Spanish Version)


« Vissza | Szerzők: Several Authors
  2012. május 25. 02:14

Apicius 18

Apicius Magazine: avantgárd spanyol csúcsgasztronómiai magazin, mely nem ismer határokat. A tartalomért kizárólag neves spanyol és a nemzetközi szakemberek, szakoktatók felelősek.


Apicius, egy félévente megjelenő (májusban és novemberben) gasztronómiai magazin közel 230 oldalon. Tartalmi jellemzőjét tekintve, kizárólag rangos, elit, csúcsgasztronómiai szakemberek publikálnak, ismertetve a legújabb technikákat, gasztronómiai trendeket, sok esetben rég elfeledett vagy éppen új alapanyagokat felkarolva, előtérbe helyezve, segítve, inspirálva a magazin olvasóit a folyamatosan fejlődésre, és minőségi gasztronómia művelésére. Az Apicius egy hivatkozási pont, egy napló, mely dokumentálja számunkra az újat és érdekeset, nagyszerű ételeket, és sok más dolgot, mely kapcsolódik a gasztronómiához. A hiteles Montagud Editores szerkesztői csapata 2003 óta szerkeszti a magazint spanyol nyelven, kiegészítve többszöri angol nyelvű Limited Edition Apicius magazinnal. 2012 májusától kétnyelvű angol-spanyol változattal jelentkezik sok szakember őrömére.

Mindenkinek ajánlom! Aki már olvasott, fogott a kezében Apicius Magazint, az rabjává válik, az egyedi látásmód ragályos!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Magazin részletek

Szerző: Several Authors
Kiadó: Montagud Editores
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Étterem, Technológia, Alapanyag, Magazin
Kiadás éve: 2012
ISSN: 012310222222
Nyelv: Angol
Méretek: 21 x 29 x 1.5 cm
Súly: 0.95 kg
Oldalszám: 230
Ár: 15 890 Ft