Apicius 21

Kétnyelvű Angol-Spanyol változat. (Bilingual English-Spanish Version)


« Vissza | Szerzők: Several Authors
  2013. november 25. 14:39

Apicius 21

Apicius Magazine Nr. 21. Avantgárd, angol-spanyol nyelvű csúcsgasztronómiai magazin, mely nagy múltra tekint vissza és nem ismer határokat. A tartalomért kizárólag neves spanyol és a gasztronómia világban közismert és elismert nemzetközi szakemberek felelősek.


A félévente megjelenő (májusban és novemberben) gasztronómiai magazin közel 240-250 oldalon kerül kiadásra.Tartalmi jellemzőit tekintve, kizárólag rangos, elit, csúcsgasztronómiai szakemberek publikálnak, ismertetve a legújabb technikákat, gasztronómiai trendeket, sok esetben rég elfeledett vagy éppen új alapanyagokat felkarolva, előtérbe helyezve, segítve, inspirálva a magazin olvasóit a folyamatos fejlődésre, és minőségi gasztronómia művelésére. Az Apicius egy hivatkozási pont, egy napló, mely dokumentálja számunkra az újat és érdekeset, nagyszerű ételeket, és sok más dolgot, mely kapcsolódik a gasztronómiához. A hiteles Montagud Editores szerkesztői csapata 2003 óta szerkeszti a magazint spanyol nyelven, kiegészítve többszöri angol nyelvű Limited Edition Apicius magazinnal. 2012 májusától kétnyelvű angol-spanyol változattal jelentkezik sok szakember őrömére.

Mindenkinek ajánlom! Aki már olvasott, fogott a kezében Apicius Magazint, az rabjává válik, az egyedi látásmód ragályos! A világ néhány befolyásos szakembere a következőket nyilatkozta az APICIUS magazinról:

AndoniLuis Aduriz (2 Mchelin csillag/ Spanyolország), MUGARITZ. Muszáj informálódni, hogy mi történik a nagyvilágban, és az Apicius segít ebben.

MichelBras (3 Michelin csillag/ Franciaország), Bras. Ez egy nagyon jó minőségű kiadvány, amelyiket félévente türelmetlenül várok, hogy megkapjam és végigolvassam. Gondos kiadás az első oldaltól, az utolsóig, a szövegek tervezésétől, egészen az ételfotókon keresztül.

DANIGARCÍA, 2 Michelin csillag / Spanyolország), Calima. Sokkal több, mint egy újság, és több, mint egy könyv. Sokkal többet foglal magába. Gazdag beltartalom, szakmai tippek, receptek, pozítív információk és filozófiák a világ minden részéből. Ha valaha birtokol egy Apiciust, azt tartsa egy kiváltságos helyen.

ALEXATALA, Sao Paolo / Brazilia ) Megjelenése óta az Apicius, befolyásolta az egész külföldi szaksajtót. Nekem van egy Apicius előtti és utáni életem, ugyanis az Apicius kiadása óta ismert meg a nagyvilág.

Az aktuális kiadás szereplői:

Albert Adrià
Alex Atala
Andoni Luis Aduriz
Ángel León
Begoña Rodrigo
Björn Frantzén
Rodrigo de la Calle
Pascal Barbot
Enrique Olvera
Grant Achatz
Jordi Roca
Massimo Bottura
Rene Redzepi
Quique Dacosta
Yosihiro Narisawa
Michel Bras
Virgilio Martínez
Martín Berasategui
Heston Blumenthal
Gastón Acurio
Eneko Atxa
Carlo Cracco
Curro Noriega y Mario Ríos
Kiko Moya
El Celler de Can Roca étterem, service

 

CSAK RENDELÉSRE!

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Magazin részletek

Szerző: Several Authors
Kiadó: Montagud Editores
Kategória: Chef, Étterem, Technológia, Alapanyag, Magazin, Aktualitások / Hírek
Kiadás éve: 2013
ISSN: 9770169750021
Nyelv: Angol
Oldalszám: 224
Ár: 14 590 Ft