CHEFSREVOLUTION Vol. 3

The International Avantgarde Cuisine Annual



CHEFSREVOLUTION Vol. 3

A Port Culinaire, Jonnie Boer és számos támogató cég, szervezet szervezésében kerül megrendezésre a ChefsRevolution csúcsgasztronómiai konferencia, séf találkozó.

A ChefsRevolution magazin bemutatja az előadókat és az előadás tartalmának egy részét, mely által kicsiny betekintést nyújt számunkra, hogy miről is szólt a különleges esemény.

 

 

 

 

 

Az aktuális konferenciaáról szoló kiadvány tartalma:

  • Stars of CHEFS®EVOLUTION
  • Stars live and on stage
  • Modern Hospitality – Interview with Thérèse Boer
  • De Librije Jonnie & Thérèse Boer, Netherlands
  • The HillBilly Cooking Contest Vol. Two
  • Delisalm
  • Dutch belted beef from Landgoed Vilsteren
  • Pure Graze Chicken Farm
  • Slagerij van Broekhuizen
  • Slagerij G. ter Weele & Zoon
  • Algreen
  • Gastrogin – Gin & Jonnie Boer
  • Eco – Eneko Atxa, Spain
  • Birthplace of great chefs – Mauro Colagreco, France
  • Pioneering work – Magnus Ek, Sweden
  • The taste of colour – Tanja Grandits, Switzerland
  • The late summer universe – Rasmus Kofoed, Denmark
  • New Andes cuisine – Virgilio Martínez, Peru
  • The Russian avant-garde – Vladimir Mukhin, Russia
  • The Pioneer – Joachim Wissler, Germany

 

A magazin kétnyelvű, angol-holland nyelven kerül forgalomba, közel 170 oldalon. A kiadvány képanyagát  és szövegének egy részét Thomas Ruhl ételfotós, szakember biztosította.

 

 

Photo: Edition Port Culinaire

 



Kapcsolódó videók





Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Magazin részletek

Szerzők: Several Authors, Joachim Wissler, Eneko Atxa, Virgilio Martinez, Jonnie Boer, Rasmus Kofoed, Mauro Colagreco, Tanja Grandits
Kiadó: Edition Port Culinaire
Kategória: Chef, Étterem, Technológia, Alapanyag, Magazin, Aktualitások / Hírek
Kiadás éve: 2016
ISSN: 419826681990303
Nyelv: Angol
Oldalszám: 170
Ár: 6 590 Ft