Port Culinaire No. 19

Ein Kulinarischer Sammelband


« Vissza | Szerzők: Several Authors
  2011. október 25. 20:33

Port Culinaire No. 19

Német nyelvű avantgárd csúcsgasztronómiai magazin. A háromhavonta megjelenő magazinban, a világ legprominensebb szakemberei publikálnak, új technológiákról és használatukról, alapanyag ismertetésekkel, receptekkel, a világ kulináris híreivel kiegészítve.

 

 


 

 

 

Ízelítő a tartalomból:

Kakaó a szegénység ellen
Az Oliver Coppeneur Nicaraguában

Spice Girl...
Avagy történet a kétnevű lányról: Sarah Henke és Zsázsa

Az új német iskola
Thomas Buehner, Christian Bau, Nils Henkel és Sven Elverfeld

Avantgárd / tízedik rész
Jonnie B. Good - Jürgen Dollase, Jonnie Boer

A baszk forradalom - első könyv
Elena és Juan Mari Arzak

A baszk forradalom - második könyv
Andoni Luis Aduriz

A világ mögött a tükörben
Massimo Bottura

CSAK RENDELÉSRE!

 


 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Magazin részletek

Szerző: Several Authors
Kiadó: Edition Port Culinaire
Kategória: Étterem, Technológia, Alapanyag, Magazin
Kiadás éve: 2011
ISSN: 9783942051255
Nyelv: Német
Oldalszám: 196
Ár: 6 190 Ft