Port Culinaire No. 20


« Vissza | Szerzők: Several Authors
  2012. január 13. 22:05

Port Culinaire No. 20

Német nyelvű avantgárd csúcsgasztronómiai magazin. A háromhavonta megjelenő magazinban, a világ legprominensebb szakemberei publikálnak, új technológiákról és használatukról, alapanyag ismertetésekkel, receptekkel, a világ kulináris híreivel kiegészítve.


 

 

 

 

Ízelítő a tartalomból:


Avantgárd tizenegyedik rész:

Az Alkimista

Egy ötlet mely meghozza gyümölcsét

Kakaó a szegénység ellen.

Oliver Coppeneur Nicaraguában – Második rész

Cukor - Első rész

Ralf Bos

Igaz hazafiság - A-Rosa Tirolban

Chef Andreas Senn és a némileg eltérő helyi konyha értelmezései.

Crossfade „Landhaus Bacher”

Thomas Dorfer, új ember a tűzhelynél

Szőlőlevél

Kalózhajó naplója Port Culinaire – Hajózás a Languedoc szőlőültetvényein

Tengergyümölcsei Akadémia

Negyedik rész: Sète a Földközi-tenger

Keltenhof - A Baby és Micro, friss levelek

Látogatás Keltenhof-nál – Harmadik rész

Sous-Vide: Nincs vákuum innováció

Sven Elverfeld

Főzési koncepció– Az élet jóízű

Vendégségben a Miele-nél

Chef-Sache 2011

 

CSAK RENDELÉSRE!


 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Magazin részletek

Szerző: Several Authors
Kiadó: Edition Port Culinaire
Kategória: Technológia, Alapanyag, Magazin
Kiadás éve: 2012
ISSN: 9783942051286
Nyelv: Német
Oldalszám: 176
Ár: 6 190 Ft