Port Culinaire No. 21


« Vissza | Szerzők: Several Authors
  2012. április 19. 10:52

Port Culinaire No. 21

Német nyelvű avantgárd csúcsgasztronómiai magazin. A háromhavonta megjelenő magazinban, a világ legprominensebb szakemberei publikálnak, új technológiákról és használatukról, alapanyag ismertetésekkel, receptekkel, a világ kulináris híreivel kiegészítve.


 

 

 

 

Ízelítő a tartalomból:

Nova Régió:

Oaxen Krog Az utolsó keringő!

Magnus Ek és a kistérségi Avant-Garde konyha. Egy gyászjelentés!

Köd felett Knuthenlund avagy 70 liter juhtejből készült joghurt a Noma-tól.

Knuthenlund Tryouts és Jens Rittmeyer

Luther és Dirk

Avant-garde 12. rész

Warlock. Jürgen Dollase, Stefan Wiesner. fa, kő, rozsda, tőzeg vagy kürt összetevőként.

Tanya Grandits és az ő varázslatos erdei tündére.

Tanja Grandits és Aroma konyhája.

A farkas lány - barangolás az erdőben.

Cukor 2. rész – a Következő Generáció. Stevia Rebaudiana vs. Finomított Cukor

Ralf Bos

Miele konyhafórum:

Thomas Bühner

Seafood Akadémia 5. rész: A puhatestűek

A "lábasfejűek", csigák és tengeri Pulpofang.

A Csokoládé boldoggá tesz

A Győztes  / Cru-de-Cao Awards 2011/: Louis Kohler és férje Kamil Gajewski

CHEF-SACHE Nachwuchspreise 2011 győztes

Avant-Garde és a regionális konyha: Thomas Steffen és Tim Brodersen

Szőlőlevél

A pezsgő és a lojalitás egy nehézsúlyú transzfer - Taittinger.

Bor Tippek kérdések: Jaj Lidwina

Felhívás! Lampredotto - Ne hívja meg pacalt!

Evert Kornmayer

 

CSAK RENDELÉSRE!

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Magazin részletek

Szerző: Several Authors
Kiadó: Edition Port Culinaire
Kategória: Technológia, Alapanyag, Magazin
Kiadás éve: 2012
ISSN: 9783942051347
Nyelv: Német
Oldalszám: 156
Ár: 6 190 Ft