Port Culinaire No. 22

Ein Kulinarischer Sammelband


« Vissza | Szerzők: Several Authors
  2012. július 23. 21:29

Port Culinaire No. 22

Német nyelvű avantgárd csúcsgasztronómiai magazin. A háromhavonta megjelenő magazinban, a világ legprominensebb szakemberei publikálnak, új technológiákról és használatukról, alapanyag ismertetésekkel, receptekkel, a világ kulináris híreivel kiegészítve.


 

 

 

 

 

Ízelítő a tartalomból:

 

Arany háromszög: a Roca testvérek

Avant-garde 13-ik rész:

Brotherhood of Excellence. Jürgen Dollase

Joan Roca El Celler de Can Roca 3 Michelin Csillag
 
Az Új Német Iskola:

Archaikus modernitás
- Matthias Schmidt

Méz, méz, „izgalomba hoz engem….”
Madár a kézben, galamb a sütőbe.

Nászút Philipp Wolter-nél a Landhaus Spatzenhof-ban.

Sascha Stemberg
és a méz-édes élet.

Növények: A fajok eredete...Egy séta Dr. Wolfgang Schuchert-nél

Úttörő növényi főzés: Jonnie Boer, Sergio Herman és Gert de Mangeleer 

The Dream Catcher

Johannes King - kulináris képességek,…a kertjében,…a hajóján. Bio topkonyha!

Textúra kutatás:

Hans Horberth a Port Culinaire központjában.

Alapvető textúra a tesztek

Miele fórum konyhaművészek:

Martina Meuth és Bernd "Moritz" Kilenc-Duttenhofer

Győztes a szakácsok "Irish Beef Club Awards 2011: Christoph Pentzlin

CHEF-SACHE 2012 – A győztesek

CHEF ® EVOLUTION 2012 - A nemzetközi avantgárd konyha fesztivál

Sikeres premier - a szakács ALPS újra mérföld előre!

Cukor Harmadik rész - Vissza a gyökerekhez

Ralf Bos

Szőlőlevél

Bor Tippek, és kérdések: Yvonne Hoffmann

„Bor a csőben”
Evert Kornmayer

 

CSAK RENDELÉSRE!

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Magazin részletek

Szerző: Several Authors
Kiadó: Edition Port Culinaire
Kategória: Étterem, Technológia, Alapanyag, Magazin
Kiadás éve: 2012
ISSN: 9783942051354
Nyelv: Német
Oldalszám: 156
Ár: 6 190 Ft