Sertés / Pork

Schweinefleisch


« Vissza | Szerzők: Thomas Ruhl
  2014. április 21. 20:09

Sertés / Pork

Alapanyag poszterek a Cookbooks.hu könyváruháztól. Speciális alapanyag poszterek megjelenése sok esetben segíti az éppen tanuló, vagy már gyakorlattal rendelkező szakácsok, séfek hétköznapi munkáját. Thomas Ruhl, Németország, egyik legismertebb ételfotósa szerkesztette, fényképezte a posztereket, mely garancia a minőségre. Nem csak egy szemet gyönyörködtető nyomtatvány (poszter), hanem óriási tudást is biztosít, hiszem érthetően láthatjuk különböző állatok (marha, sertés, bárány) bontási részeit, vagy éppen áttekinthetjük a sós és édesvízi halak, rákok sokszínűségét, választékát. A növények szerelmesei az ehető virágokat, fűszereket és a gombákat szemléltető-ismertető plakátok közül választhatnak.


A poszterek nem csak alapanyag ismertetésben segítenek, hanem nyelvi segítséget is nyújtanak egyben, ugyanis a plakátok több-nyelven közlik az információkat. A szárnyas /baromfi/ bontási részeit bemutató poszter angol és német nyelven közli a bontási részek megnevezéseit. A plakát mérete: 84 x 59,4 cm / DIN A 1
 
Fontos: A plakátok megrendelése jelen pillanatban csak Budapesten lehetséges, vidéki kiszállítás nem biztosított. Budapesten személyesen a Cookbooks.hu átvételi pontján, egyben bemutatótermében vehetők át.

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Magazin részletek

Szerző: Thomas Ruhl
Kiadó: Edition Port Culinaire
Kategória: Alapanyag, Poszter
Kiadás éve: 2009
ISSN:
Nyelv: Angol
Méretek: 60 x 84 x 0.1 cm
Súly: 0.07 kg
Oldalszám: 1
Ár: 5 190 Ft