So Good Magazine #1

The Magazine of Haute Pâtisserie


« Vissza | Szerzők: Several Authors
  2011. szeptember 04. 23:23

So Good Magazine #1

Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.


Bemutatásra kerülnek a kis műhelyek tagjai, a nagy szakmai szervezetek, valamint a világ legrangosabb pékségei, cukrászdái, éttermei, ínyenc üzletei, szállodái és iskolái, valamint a legjelentősebb alapanyag importőrök, forgalmazók, képviselők a kereskedelemben. A magazin tartalmául szolgáló receptek a lépésről-lépésre módszerrel kerülnek bemutatásra, kiegészítve sok szakmai magyarázattal, professzionális fényképpel, a technológiák későbbi használatát elősegítve. Érdekes interjúk, a legújabb trendek, legfontosabb nemzetközi események hírei teszik olvasmányosabbá a magazint, mindehhez egy kifogástalan, elegáns és modern dizájn párosul, több mint 220 oldalon.

Az aktuális magazin szereplői, tartalma:

Paco Torreblanca, The mechanism artisan
Albert Adrià, “el Bulli is a way of life. A big family...”
Frédéric Bau, The global chef
Jacquy Pfeiffer, “The possibilities in pastry are endless”
Miguel Sierra, Corn in its pure state
Rene Redzepi, Scandinavia on plate
Ramon Morató, Homemade jams. Art and trade
Leonardo di Carlo, Passion for the trade
Olivier Fernández, Vacuum-packed desserts
Naomi Mizuno, Three bonbons, three liquors
Diego Lozano, Present and future in Brazilian and South American pastry-making
Montse Estruch, David inglada and agustín mira, ice cream is reinvented tidbits
Angelo Corvitto, The gastronomic ice cream
Gabriel Paillasson, “France does not have a monopoly of pastry-making”
Franco Costa, “We got to work with our heads in the clouds”
Monte Carlo Consecrates collections 08
Maison Bernachon, Ali baba’s cave and the 1,001 flavor
 
SOLD OUT / A magazin elfogyott! A kiadó nyilatkozata szerint a közeljövőben nem kerül újranyomtatásra a magazin ezen példánya!


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Magazin részletek

Szerző: Several Authors
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Cukrász Chef, Technológia, Alapanyag, Magazin
Kiadás éve: 2009
ISSN: 000000000000
Nyelv: Angol
Méretek: 24 x 30 x 1.5 cm
Súly: 1.41 kg
Oldalszám: 220