So Good Magazine #16

The Magazine of Haute Pâtisserie


« Vissza | Szerzők: Several Authors
  2016. július 18. 23:33

So Good Magazine #16

Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.


Bemutatásra kerülnek a kis cukrászműhelyek tagjai, a nagy szakmai szervezetek, valamint a világ legrangosabb pékségei, cukrászdái, éttermei, ínyenc üzletei, szállodái és szakiskolái, valamint a legjelentősebb alapanyag importőrök, forgalmazók, képviselők a kereskedelemben. A magazin tartalmául szolgáló receptek a lépésről-lépésre módszerrel kerülnek bemutatásra, kiegészítve sok szakmai magyarázattal, professzionális fényképpel, a technológiák későbbi használatát elősegítve. Érdekes interjúk, a legújabb trendek, legfontosabb nemzetközi események hírei teszik olvasmányosabbá a magazint, mindehhez egy kifogástalan, elegáns és modern dizájn 300 oldalon.

Aktuális magazin szerzői:

frank haasnoot, ‘I always try to use the inspiration to twist it’ 

emmanuele forcone, the golden pen

dinara kasko, when geometry is beautiful

andoni luis aduriz, surprising developments

francisco migoya, an explorer’s curiosity

nick muncy, artistic but realistic

michel willaume, think pastry

jean paul hévin, ‘japan has made me rethink how I work, ...’ 

raúl bernal, it’s not only chocolate

jean-françois deguignet, savoir-faire and something else

lilian bonnefoi, dominating both worlds

naoki fujiwara, sense of season, ingredients and nara-ness

laurent jeannin, a palace’s pleasures

jordi guillem, by force of centrifuge

joel lindqvist, forest pastry

bachour bakery and bistro, the place

gabriele riva, out of his comfort zone

john kraus, in the name of the rose

cécile farkas, studied fantasies

julia soria, local products and argentinian diversity

yoshinari otsuka, taking pride in making patisserie française in the far east

tidbits

united for knafeh, yehiye qadari & yoav deckelbaum

valerija livanova, a country’s pâtissier awakening

sorting out pastry

 

Photo: So Good Magazine / Vilbo Editores

 

 

 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Magazin részletek

Szerző: Several Authors
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Étterem, Technológia, Alapanyag, Magazin, Aktualitások / Hírek
Kiadás éve: 2016
ISSN: 2013-2036
Nyelv: Angol
Méretek: 23 x 30 x 3 cm
Súly: 1.81 kg
Oldalszám: 304
Ár: 10 190 Ft