So Good Magazine #2

The Magazine of Haute Pâtisserie


« Vissza | Szerzők: Several Authors
  2011. szeptember 05. 00:00

So Good Magazine #2

Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.


Bemutatásra kerülnek a kis műhelyek tagjai, a nagy szakmai szervezetek, valamint a világ legrangosabb pékségei, cukrászdái, éttermei, ínyenc üzletei, szállodái és iskolái, valamint a legjelentősebb alapanyag importőrök, forgalmazók, képviselők a kereskedelemben. A magazin tartalmául szolgáló receptek a lépésről-lépésre módszerrel kerülnek bemutatásra, kiegészítve sok szakmai magyarázattal, professzionális fényképpel, a technológiák későbbi használatát elősegítve. Érdekes interjúk, a legújabb trendek, legfontosabb nemzetközi események hírei teszik olvasmányosabbá a magazint, mindehhez egy kifogástalan, elegáns és modern dizájn párosul, több mint 220 oldalon.

Az aktuális magazin szereplői:

Yann Duytsche, ... and gastronomic confectionery
Alex Stupack, creative control
Carles Mampel, effervescent
Christoph Lindpointner, a constant challenge
Sébastien Bouillet, the emperor from lyon
Stéphane Glacier, commitment and professionalism at its best
Michel Willaume, “it’s not always a matter of creating new desserts, ...”
Christophe Michalak, “I have a sweet tooth and I’m generous, ...”
Dominique Ansel, balance as a virtue
Ewald Notter, how sweet it is
Koichi Izumi, unlimited passion for chocolate
Michel Bras, “my personal luxury is nature, silence, time…”
Joan Baixas, renovation
Flavio Federico, the revitalizer of brazilian pâtisserie
Stef Aerts, visual strength
José Romero, the value of authenticity
Tidbits
École Lenôtre, the temple of gastronomic savoir faire

SOLD OUT / A magazin elfogyott! A kiadó nyilatkozata szerint a közeljövőben nem kerül újranyomtatásra a magazin ezen példánya!


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Magazin részletek

Szerző: Several Authors
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Cukrász Chef, Technológia, Alapanyag, Magazin
Kiadás éve: 2009
ISSN: 000000000000
Nyelv: Angol
Méretek: 24 x 30 x 1.5 cm
Súly: 1.44 kg
Oldalszám: 220