So Good Magazine #3

The Magazine of Haute Pâtisserie


« Vissza | Szerzők: Several Authors
  2011. szeptember 07. 17:21

So Good Magazine #3

Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.


Bemutatásra kerülnek a kis műhelyek tagjai, a nagy szakmai szervezetek, valamint a világ legrangosabb pékségei, cukrászdái, éttermei, ínyenc üzletei, szállodái és iskolái, valamint a legjelentősebb alapanyag importőrök, forgalmazók, képviselők a kereskedelemben. A magazin tartalmául szolgáló receptek a lépésről-lépésre módszerrel kerülnek bemutatásra, kiegészítve sok szakmai magyarázattal, professzionális fényképpel, a technológiák későbbi használatát elősegítve. Érdekes interjúk, a legújabb trendek, legfontosabb nemzetközi események hírei teszik olvasmányosabbá a magazint, mindehhez egy kifogástalan, elegáns és modern dizájn párosul, több mint 220 oldalon.

Az aktuális magazin szereplői, tartalma:

Pierre Hermé, “Pleasure should be the only guide”
Jean François Foucher, essential
Patrick Roger, a one-of-a-kind artist
Jimmy McMillan, “american Chefs are not afraid of what is new or different, ...”
Trends, difference and ‘gourmandise
Gabriele Riva, from milan to new york via japan
Norihiko Terai, the pound cakes ambassador
Mark Best, perseverance
Christian Escribà, ¨my job is to move and excite people with a cake¨
En-Ming-Hsu, an eye for pastry
Olivier Bajard, “pâtisserie is currently mutating”
Jordi Pujol, order and simplify
Gianluigi Bonelli, from food to art
Anil Rohira, heart, hands and head
Ramon Morató, it’s not what it seems!
Miguel Sierra, a look towards nature
Paco Torreblanca, the magic of candies
Albert Adrià, fire
Alex Stupak, passion sesame
Tidbits
La Maison du Chocolat, l’art de vivre with a cocoa flavor
The sorbet route
C3, fifty percent
 
SOLD OUT / A magazin elfogyott! A kiadó nyilatkozata szerint a közeljövőben nem kerül újranyomtatásra a magazin ezen példánya!
 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Magazin részletek

Szerző: Several Authors
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Cukrász Chef, Technológia, Alapanyag, Magazin
Kiadás éve: 2010
ISSN: 0000000000
Nyelv: Angol
Méretek: 24 x 30 x 1.5 cm
Súly: 1.44 kg
Oldalszám: 228