So Good Magazine #4

The Magazine of Haute Pâtisserie


« Vissza | Szerzők: Several Authors
  2011. szeptember 07. 17:32

So Good Magazine #4

Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.


Bemutatásra kerülnek a kis műhelyek tagjai, a nagy szakmai szervezetek, valamint a világ legrangosabb pékségei, cukrászdái, éttermei, ínyenc üzletei, szállodái és iskolái, valamint a legjelentősebb alapanyag importőrök, forgalmazók, képviselők a kereskedelemben. A magazin tartalmául szolgáló receptek a lépésről-lépésre módszerrel kerülnek bemutatásra, kiegészítve sok szakmai magyarázattal, professzionális fényképpel, a technológiák későbbi használatát elősegítve. Érdekes interjúk, a legújabb trendek, legfontosabb nemzetközi események hírei teszik olvasmányosabbá a magazint, mindehhez egy kifogástalan, elegáns és modern dizájn párosul, több mint 220 oldalon.

Az aktuális magazin szereplői, tartalma:
 
Robert Truitt, biographic pastry
Curtis Duffy, the long-distance runner
Philippe Rigollot, towards maximum purification
Eric Bertoia, bridge between cultures
Jordi Butrón, desserts with Discourse
Angelo Musa, the friendly side of pastry
Daniel Ross, haute pâtisserie in Stockholm
Jordi Roca, “my desserts are fun, provocative, and irreverent”
Gian Luca Fusto, pursuing perfection
Oriol Balaguer, “I am addicted to patisserie. It’s my job, my hobby, and my passion”
Philippe Vancayssele, “don't hide yourself in your own world... this is boring”
Jean Philippe Maury, as good as it looks
Kotatsu Tanda, cherry blossom pastries
Damion Badalamenti, chocolate connection
Roberto Rinaldini, dessert-à-porter
Jean Yves Charon, pastries for the people
Ramon Morató, caribbean flavor
Christophe Michalak, the new age of patisserie
Gerard Dubois, a passionate rose
Frédéric Monti, sweet notes
Emil Minev, the bulgarian patisserie talisman
Tidbits
CIA, more than just a simple culinary school


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Magazin részletek

Szerző: Several Authors
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Cukrász Chef, Technológia, Alapanyag, Magazin
Kiadás éve: 2010
ISSN: 9772013203004
Nyelv: Angol
Méretek: 24 x 30 x 1.5 cm
Súly: 1.45 kg
Oldalszám: 228
Ár: 10 190 Ft