So Good Magazine #5

The Magazine of Haute Pâtisserie


« Vissza | Szerzők: Several Authors
  2011. szeptember 07. 17:40

So Good Magazine #5

Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.


Bemutatásra kerülnek a kis műhelyek tagjai, a nagy szakmai szervezetek, valamint a világ legrangosabb pékségei, cukrászdái, éttermei, ínyenc üzletei, szállodái és iskolái, valamint a legjelentősebb alapanyag importőrök, forgalmazók, képviselők a kereskedelemben. A magazin tartalmául szolgáló receptek a lépésről-lépésre módszerrel kerülnek bemutatásra, kiegészítve sok szakmai magyarázattal, professzionális fényképpel, a technológiák későbbi használatát elősegítve. Érdekes interjúk, a legújabb trendek, legfontosabb nemzetközi események hírei teszik olvasmányosabbá a magazint, mindehhez egy kifogástalan, elegáns és modern dizájn párosul, több mint 220 oldalon.

Az aktuális magazin szereplői, tartalma:

Christophe Adam, "pastry should surprise, seduce, amuse, and ..."
Grant Achatz, a matter of taste
Michael Laiskonis, nostalgia seller
Hugues Pouget, hugo&victor's dream
Stéphane Leroux, chocolate symbiosis
Fabrizio galla, sensual patisserie
Francisco Migoya, precision, pedagogy, and passion
Hans Ovando, chosen
Joachim Wissler, the quest for the balance
Kirsten Tibballs, "success and learning go hand in hand"
Josep Maria Ribé, the challenge of bettering oneself
Jean-Pierre Wybauw, fine chocolatier, great teacher
Bottega Louie, a piece of the sweetest europe
Rubén Álvarez, reformist
Kenji Katsuma & Rie Tanimichi, challenging competition with zen spirit
Andrés Lara, a restless spirit
Mateu Casañas, a man made in elbulli
Jean-Philippe Darcis, brand image
Antonio Guerra, naturally
Daniel Álvarez, sun kissed
Daniel Roos, versatility
Frédéric Bau, time for "gourmandise raisonnée" hour
Tidbits
El Pedregal, cocoa of life


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Magazin részletek

Szerző: Several Authors
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Cukrász Chef, Technológia, Alapanyag, Magazin
Kiadás éve: 2011
ISSN: 9772013203005
Nyelv: Angol
Méretek: 24 x 30 x 1.5 cm
Súly: 1.45 kg
Oldalszám: 258
Ár: 10 190 Ft