So Good Magazine #6

The Magazine of Haute Pâtisserie


« Vissza | Szerzők: Several Authors
  2011. szeptember 07. 17:44

So Good Magazine #6

Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.


Bemutatásra kerülnek a kis műhelyek tagjai, a nagy szakmai szervezetek, valamint a világ legrangosabb pékségei, cukrászdái, éttermei, ínyenc üzletei, szállodái és iskolái, valamint a legjelentősebb alapanyag importőrök, forgalmazók, képviselők a kereskedelemben. A magazin tartalmául szolgáló receptek a lépésről-lépésre módszerrel kerülnek bemutatásra, kiegészítve sok szakmai magyarázattal, professzionális fényképpel, a technológiák későbbi használatát elősegítve. Érdekes interjúk, a legújabb trendek, legfontosabb nemzetközi események hírei teszik olvasmányosabbá a magazint, mindehhez egy kifogástalan, elegáns és modern dizájn párosul, több mint 220 oldalon.

Az aktuális magazin szereplői, tartalma:

Andoni Luis Adúriz, the constructor of experiences
Jerome Landrieu, “when a chef has a vision and puts his heart into his or her creation, you can taste it on the plate”
Sebastien Rouxel, “la pâtisserie is a world of its own. It is a place where all your senses can be challenged”
Jordi Bordas, the triumph of perseverance
Mickaël Besse, without artifices
Sadaharu Aoki, minimalism by adding, unique way of focusing on materials
Pierre François Roelofs, flowing desserts
Francisco Migoya, divertimento
Malcolm Goh, darren teoh and raymond tham, sweet malaysia
Jimmy MacMillan, design for emotion
Diego Crosara, the evolution of Italian pastry
Hideki kawamura, master of aroma
Toni Viñas, pure balance
Bastien Blanc-Tailleur, sweet blooming
Patrick Fahy, pastries from within
Arnaud Chavigny, desserts with nostalgia
Grant Achatz, red harmony
Kirsten Tibballs, sesame surprise
Tidbits
Maison Ladurée, paris emblem
A Cocoa Country
DessertTruck, haute pâtisserie for five dollars
Nacional Pure is discovered, an exceptional cacao lost for 100 years
Yayra Glover, sustainability and fairness in the cocoa business


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Magazin részletek

Szerző: Several Authors
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Cukrász Chef, Technológia, Alapanyag, Magazin
Kiadás éve: 2011
ISSN: 9772013203006
Nyelv: Angol
Méretek: 24 x 30 x 1.5 cm
Súly: 1.44 kg
Oldalszám: 244
Ár: 10 190 Ft