So Good Magazine #7

The Magazine of Haute Pâtisserie


« Vissza | Szerzők: Several Authors
  2012. február 06. 10:08

So Good Magazine #7

Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.


Bemutatásra kerülnek a kis műhelyek tagjai, a nagy szakmai szervezetek, valamint a világ legrangosabb pékségei, cukrászdái, éttermei, ínyenc üzletei, szállodái és iskolái, valamint a legjelentősebb alapanyag importőrök, forgalmazók, képviselők a kereskedelemben. A magazin tartalmául szolgáló receptek a lépésről-lépésre módszerrel kerülnek bemutatásra, kiegészítve sok szakmai magyarázattal, professzionális fényképpel, a technológiák későbbi használatát elősegítve. Érdekes interjúk, a legújabb trendek, legfontosabb nemzetközi események hírei teszik olvasmányosabbá a magazint, mindehhez egy kifogástalan, elegáns és modern dizájn párosul, több mint 220 oldalon.


Az aktuális magazin szereplői, tartalma:


Grégoire Michaud, sense and sensitivity
Hidemi Sugino, dialogue with ingredients
Arnaud Larher, the second raspberry
Jordi Roca, chronology of a unique dessert menu
Thomas Bühner, la vie’s apple
Pain de Sucre, "a good product is beautiful by nature"
Frederic Robert, looking for unexpected desserts
William Curley, chocolatier skin, patissier heart
Gilles Delaloy, freedom with base
Bruno van Vaerenbergh, My Advice: “less fat, more design and smaller portions”
Emmanuel Ryon, with pleasure
Claire Heitzler, between what is beautiful and what is good
Jordi Puigvert, innovation in the technique, tradition in the result
Stefano Laghi, self-molded
Raúl Bernal, the value of perseverance
Josep Maria Ribé, artisanal dragées
Sylvain Leroy, a versatile chef
Dani García, sweet divertimentos
Jerome Landrieu, mignardises
Andrés Lara, a small tribute to chocolate
Tidbits
Ramon Morató takes chocolate to harvard
Dominique Ansel Bakery, funny home away from home
BCNcookies, more than just cookies
Angelo Corvitto and the exciting game of ice cream
Christina Tosi, all in the family
Susan Hochbaum, offspring of freedom
The Champions’ dream
Tea Time


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Magazin részletek

Szerző: Several Authors
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Cukrász Chef, Technológia, Alapanyag, Magazin
Kiadás éve: 2012
ISSN: 9772013203007
Nyelv: Angol
Méretek: 23 x 30 x 1.5 cm
Súly: 1.68 kg
Oldalszám: 280
Ár: 10 190 Ft