So Good Magazine #8

The Magazine of Haute Pâtisserie


« Vissza | Szerzők: Several Authors
  2012. június 25. 17:52

So Good Magazine #8

Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.


Bemutatásra kerülnek a kis műhelyek tagjai, a nagy szakmai szervezetek, valamint a világ legrangosabb pékségei, cukrászdái, éttermei, ínyenc üzletei, szállodái és iskolái, valamint a legjelentősebb alapanyag importőrök, forgalmazók, képviselők a kereskedelemben. A magazin tartalmául szolgáló receptek a lépésről-lépésre módszerrel kerülnek bemutatásra, kiegészítve sok szakmai magyarázattal, professzionális fényképpel, a technológiák későbbi használatát elősegítve. Érdekes interjúk, a legújabb trendek, legfontosabb nemzetközi események hírei teszik olvasmányosabbá a magazint, mindehhez egy kifogástalan, elegáns és modern dizájn 280 oldalon.


Az aktuális magazin szereplői, tartalma:

tickets-Albert Adrià, come in, taste and enjoy

Shawn Gawle, fresh and seasonal

Quentin Bailly, a chocolate-flavored dream

Yoshinori Matsushima, the competition master

Jürgen Koens, poetic cadence

Wolfgang Kießling, glo-cal identity

Julien Álvarez, a matter of balance

Maison Dalloyau-Yann Brys, leading a living legend

J.M. Rodríguez Guerola, cherry time

Sven Elverfeld, pleasure in giving pleasure

Takashi Ochiai, real japanese pastry, made in barcelona

Martin Lippo, the one-chef-band

Jean Michel Perruchon, savoir-faire’s heir

Rolf Muerner, in search of new creations

Alon Goldman, israel’s ambassador of sweet

Anna Polyviou, living pastry

Jean-Francois Devineau, the pastry globetrotter

Christophe Michalak, red-hot

Kirsten Tibballs, scenic metaphors

Carles Mampel, savory incursions

Joseph Baker, innovation from nostalgia

tidbits

Sam Mason, the roads less traveled

La Vie en Rose, the pastry queen story

Chris Ford, the workshop behind the lens

Terre Adélice, turning the small into large

guiness record for qzina’s chocolate mayan temple

interview with Juan Carlos Arroyave from granja Luker

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Magazin részletek

Szerző: Several Authors
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Technológia, Alapanyag, Magazin
Kiadás éve: 2012
ISSN: 9772013203008
Nyelv: Angol
Méretek: 23 x 30 x 2 cm
Súly: 1.65 kg
Oldalszám: 280
Ár: 10 190 Ft