Szerző: Camille Lesecq

Galettes

Galettes

A Galettes egy találkozás. Napsugár a télben, valami, amit saját örömünkre, hagyományból vágunk fel, az összejövetelek megkoronázásaként. Leveles tésztából vagy kalács alapú, frangipán krémes vagy cukrozott citrusokkal körített, ez a klasszikus sütemény ihletek gyönyörű sorával szolgál két cukrásznak, akik játszanak formáival, aromáival, azért, hogy megszínesítsék a bensőséges pillanatokat egy ízletes meglepetéssel. 



Bûches

Bûches

A cukrászok csillogó duója az év végi ünnepek édes jelképét veszi górcső alá, hogy kivonja belőle az ínyenc álmok esszenciáját. Az édességek tetején a dekorációk karácsonyi történetek szereplőit jeleníti meg, de a hagyományos gombák sem vesznek el a modern képvilág mellett.



Gateaux

Gateaux

A látványos Pâtisserie könyve folytatásaként, a mestercukrász Christophe Felder írásában, szerkesztésében jelenik meg a ’Gateaux’, egy pazarul illusztrált útmutató tökéletes cukrászkészítmények kivitelezéséhez, örömteli apró falatoktól a lélegzetelállító alkotásokig.