Szerző: Chad Robertson

Tartine - A Classic Revisited

Tartine - A Classic Revisited

Ez a ragyogóan felülvizsgált és gyönyörűen újra fényképezett pékkönyv egy teljesen frissített kiadása a klasszikus kiadásnak, mely az otthoni és professzionális pékeknek egyaránt szól - a világ egyik legismertebb és leginkább inspiráló pékségétől. 



Tartine Bread

Tartine Bread

A Tartine Book No. 3. az egyetlen könyv, ami lépésről-lépésre mutatja be, szövegekkel és folyamatokat megörökítő fotókkal, hogyan készítsünk teljes kiőrlésű kenyereket és a kedvenc Tartine péksütemények teljes kiőrlésű verzióit. 



Tartine Bread

Tartine Bread

Tartine – kenyérbiblia az otthoni kenyérkészítőknek és a hivatásos pékeknek. Chad Robertson tollából; egy olyan embertől, akit sokan a legjobb kenyérsütőnek tartanak az Egyesült Államokban, és Elizabeth Prueitt mellett társtulajdonosa a San Francisco-i Tartine Bakery-nek. Hajnali öt órakor, Chad Robertson egyenetlen, pazar Tartine veknijeit kiveszik a sütőből. A kenyér San Francisco legendás Tartine Bakery-jében egy órán belül elfogy, majdnem minden egyes nap.