Szerző: Frédéric Bau

Encyclopedia of Chocolate

Encyclopedia of Chocolate

A szerző (Frédéric Bau / École du Grand Chocolat Valrhona) könyve részletes és alapvető ismeretekkel látja el az főzni-sütni vágyókat a csokoládé konyhai használatáról a mindennapokban. A könyv 100 technikát mutat be lépésről-lépésre: a csokoládé felhasználásának alapjait (temperálás, ganache-ok, pralinék készítése), az édességek töltési módjait, dekorációkat, tésztákat, mousse-okat, fagylaltokat, valamint megismerhetik a sorbet-kat és a különböző önteteket. Minden egyes eljárás folyamat ábrákkal-képekkel és szöveggel egészül ki, így segíti a helyes technika megismerését, elsajátítását.



Szerzők: Frédéric Bau

Envies Chocolat

Envies Chocolat

Frédéric Bau kreativitása a csokoládé aromájának ezernyi árnyalata körül forog. Nincs nyugta, amíg fel nem fedezi, és meg nem formálja mindet, még ha ez a szabályok felrúgásával is jár. 

 


Szerzők: Frédéric Bau

Chocolate Fusion

Chocolate Fusion

Frederic Bau, a híres cukrász a L'Ecole de Valrhona vezető cukrásza, kétségtelenül többet tud, mint bárki más a csokoládé használatáról. Így jött az ötlet hogy bemutatásra kerüljön egy olyan szakkönyv, mely arra hívatott, hogy megismertesse a csokoládé használatát, de nem a szokásos módon.



Szerzők: Frédéric Bau