Szerző: Rene Redzepi

The Noma Guide to Fermentation

The Noma Guide to Fermentation

A Noma-ban – amit négy alkalommal kiáltottak ki a világ legjobb éttermének – minden ételben helyet kap az erjesztés valamilyen formája, legyen az egy élénkítő hatású ecet, mely ízű miso, egy csepp felvillanyozó garum vagy a fekete fokhagyma intenzív édessége. Az erjedés a Noma rendkívüli ízhatásainak egyik alapkővé. Most Rene Redzepi, a Noma séfje es társtulajdonosa és David Zilber, a séf aki az étterem neves fermentációs laboratóriumát vezeti, sosem látott technikákat mutat be amiket a Noma erjesztett alapanyagainak elkészítéséhez is használnak. 



Noma - A Work in Progress

Noma - A Work in Progress

Hogyan tud folyamatosan kreatív lenni a világ legjobb étterme?
René Redzepi egy teljes év alatt megírta a következő Noma könyvet, melyben megválaszolja ezt a kérdést. Az eredmény egy, három az egyben könyv, egy napló, egy szakácskönyv, és egy képeskönyv.



Szerzők: Rene Redzepi

Noma

Noma

Noma, egy exkluzív bepillantás, a világ egyik legérdekesebb éttermének világába. Jelenleg a világ egyik legbefolyásosabb főszakácsa René Redzepi (Szül: 1977). A két Michelin-csillagos étterem Koppenhágában található és immáron harmadszor nyerte el a világ legjobb étterme címét a St. Pellegrino listán. 2010-ben megkapta az egyedülálló "Chef Choice" díjat.



Szerzők: Rene Redzepi