Barion Pixel

Mandulás étcsokoládé - Amedei

Prendimé - Cioccolato fondente con mandorle


« Vissza | Kategória: Csokoládé / Chocolate, Amadei Tuscany
  2021. március 13. 11:29

Mandulás étcsokoládé - Amedei

65%-os Étcsokoládé Avola-i mandulával


Toszkána találkozik Szicíliával. Mindketten találkoznak ebben a csokoládéban, számba veszik és megtanulják szeretni egymást, fenntartások nélkül.
A Toszkánai Pontederában készült exkluzív kakaókeverék ereje, és a szicíliai Avolából származó mandula finomságával egyesül.

Örömteli, ropogós meghívás a kísértésre. A termék nem tartalmaz genetikailag módosított organizmusokat vagy azok származékait.

Száraz, hűvös helyen tárolandó, maximum 18° c-on. Szobahőmérsékleten fogyasztandó.

 

Amedei Tuscany

1990' Amedei születése

Amedei útja Cecilia Tessieri alapítónő kis kézműves laboratóriumával és a kiválóság iránti elkötelezettségével kezdődött. A kutatás, a szenvedély és az ősi feldolgozási technikák újrafelfedezése révén fokozatosan alakult ki.
Kaland, amely messzire vezetett, a távoli vidékekre, ahol Amedei megtalálta a világ legértékesebb kakaóit, és elkezdte feldolgozni ritka babjaikat, mindig, az egész termelési lánc teljes ellenőrzése alatt.

1998' Toscano Black 70%, Az első tábla

Az Amedei ültetvényein kiválasztott nyers kakaóhüvelyeket betakarítják és közvetlenül Toszkánába, a kreativitás és a zsenialitás földjére küldik, hogy csokoládékészítőik igazi műalkotásokká változtassák őket, akik mesteri módon adagolják és kézileg dolgozzák fel a kiválasztott összetevőket.
Így született meg Amedei legelső alkotása is: a Toscano Black 70, 70% -ban extra sötét keverék, tökéletesen kiegyensúlyozott, és mely egyedi aromaprofillal jellemezhető, a dohány, sült maláta és cédrusfa jegyeivel.

Kézműves technikák, utánozhatatlan íz és egyedi stílus, mindez Toszkánában készülnek, azok a megkülönböztető jegyekkel, amelyek az Amedei csokoládéját az egész világon híressé teszik.
A legmagasabb színvonalú ígéret megfelel a feltétel nélküli elkötelezettségüknek, amellyel Amedei a csokoládé kultúrájának nagykövetévé vált, amely magában foglalja a párosítást és az ízlelést.

Kutatás

Pontedera-i kézműves műhelyük ellenőrzi az egész termelési láncot, kiválasztva a legfinomabb alapanyagokat és feldolgozva azokat hagyományos technikákkal, hogy valódi kiválóságú alkotásokat keltsenek életre, amelyek kiváló minőségű alapanyagból készülnek: kakaóbab (mint a Criollo és Trinitario), nádcukor, tej és gyümölcsök, gondosan válogatva.

Íz

Az Amedei harmóniát teremt az összetevők, a textúrák és az ízek között, egyedi aromaprofilokkal rendelkező csokoládékat állítva elő. Az egész olasz know-how, amelyben az elegancia, az egyszerűség és a csokoládé iránti szenvedély ötvöződik, olyan ízeket generál, amelyek felidézik annak a varázslatnak a földjét, ahol létrejöttek: Toszkána.

30 év tapasztalata a csokoládékészítésben

A kakaó feldolgozási technikák elsajátítása évek óta alkalmazott agronómiának és folyamatos kísérletezésnek az eredménye. Amedei a világ legritkább kakaóbabját igazi csokoládé remekművé alakítja hagyományos technikákat használva.

Zéró: szója-lecitin, tartósítószerek vagy mesterséges színezékek

Az Amedei alkotásai kiváló minőségű alapanyagokból készülnek: kakaóbab, nádcukor, tej, válogatott gyümölcsök és dió, mesterséges aromák, szója lecitin, glutén vagy sűrítőszerek hozzáadása nélkül.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Kategória: Csokoládé / Chocolate, Amadei Tuscany
Forgalmazás kezdete: 2021. március 18.
Származási ország: Olaszország
Kiszerelés: 500 g
Energia: 2233kJ, 537 kcal
Zsír: 40 g / 100g
  - amelyből telített zsírsavak: 17 g / 100g
Szénhidrát: 34 g / 100g
  - melyből cukor: 28 g / 100g
Fehérje: 10 g / 100g
Só: 0.01 g / 100g
Összetevők: Kakaómassza, nádcukor, Avolai mandula (30%), kakaóvaj,
min. 65%-os kakaótartalom
Allergének: A termék nyomokban törökmogyorót, pisztáciát, diót és tejet tartalmazhat.
Ár: 12 490 Ft
(9 835 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Karamellizált zúzott kakaóbab - Michel Cluizel

Karamellizált zúzott kakaóbab - Michel Cluizel

A Michel Cluizel Manufacture által megalkotott Gruétine de Cacao, mely karamellizált cukor és pirított kakaóbab darabokból áll.


Szerzők:

Mogyorókrém - Amedei

Mogyorókrém - Amedei

A „Crema Toscana” mogyorókrém a legjobb minőségű alapanyagokból (Piemonti mogyoróból) készül, amelyek mindig megkülönböztetik az Amedei alkotásait. 


Szerzők:

Piemonti Mogyorós Gianduja - Relanghe

Piemonti Mogyorós Gianduja - Relanghe

A mogyoró és a tejcsokoládé klasszikus párosításnak tekinthető, sokunk kedvence. 
 


Szerzők:

Kakaópor - Michel Cluizel

Kakaópor - Michel Cluizel

POUDRE BRUTE DE CACAO

Intenzív és természetes kakaópor. 


Szerzők: